A vrut sa-i faca iubitului ei o supriza si i-a comandat un tort, dar cand a vazut ce se afla in cutie a ramas socata. E atat de dezgustator!

Publicat: 23 Oct. 2017, 15:47 News 3

O femeie din Lemington, in New Castle, din Marea Britanie a avut socul vietii sale atunci cand a primit un tort pe care il comandase special pentru barbatul iubit. Imaginile au ajuns rapid pe retelele sociale si au scandalizat pe toata lumea.

Sharon Bijin a dat comanda de un tort in speranta ca ii va face iubitului sau o surpriza. Cum acesta e mare iubitor a mersului la sala, dar si a unui stil de viata sanatos, femeia s-a gandit ca cel mai bine i s-ar potrivi un tort in forma de biceps.

A gasit pe Facebook un cofetar care sa se ocupe de aceasta operatiune cat se poate de meticuloasa, iar imaginile cu viitorul tort pareau chiar o mica opera de arta. Doar ca rezultatul final a lasat mult de dorit.

A vrut sa-i faca iubitului ei o supriza si i-a comandat un tort

In clipa in care a primit acasa respectivul tort pe care a platit 50 de lire, Sharon a fost total dezgustata. Mai mult, ea a avut un soc cand a deschis cutia in care in loc de prajitura in forma de biceps se afla ceva ingrozitor.

Cum acel tort nu semana deloc cu modelul din imagini, Sharon a incercat sa il contacteze rapid pe patiser. Atunci a urmat o a doua surpriza neplacuta pentru femeia din Anglia. Ea a remarcat ca „artistul” o blocase pe Facebook, constient de greseala sa.

In momentul in care imaginile au ajuns pe retelele sociale, pentru ca Sharon a dorit sa avertizeze pe toata lumea cu privire la respectivul patiser, tortul ei a ajuns celebru. Pe cat de ingrozitor e modelul, pe atat de mult a starnit amuzamentul tuturor.

A vrut sa-i faca iubitului ei o supriza si i-a comandat un tort

In imagini, toata lumea a putut vedea ca in loc de un biceps, femeia de 44 de ani a primit acasa ceva ce seamana mai mult cu un fetus. De asemenea, cofetarul nu mai exista nici pe Facebook, pentru ca si-a sters contul de rusine.

Totodata, in clipa in care i-a fost livrat acel tort, ea a fost rugata sa nu deschida cutia, pentru ca afara ploua si modelul s-ar fi putut „strica”.

„Am fost destul de socata, toata lumea mi-a zis ca seamana cu un extraterestru sau cu un fruct caju, nu cu un brat al unui bodybuilder. Initial am fost dezamagita, am cheltuit o gramada de bani, dar dupa ce l-a vazut si iubitul meu, nu ne-am putut opri din ras”, povestit Sharon, potrivit mirror.co.uk.

Publicat: 23 Oct. 2017, 15:47 News 3
Pe aceeași temă