Vremea a luat-o razna! Val de aer polar în zonele cele mai călduroase din Europa

Publicat: 11 nov. 2019, 20:01 Autor: Elena News 3
Vremea a luat-o razna! Val de aer polar în zonele cele mai călduroase din Europa

Dacă în România ne bucurăm la mijlocul lunii noimebrie de vreme ca de final de vară, zone unde ar trebui să facem plajă în aceste momente, sunt lovite de un val de aer polar!

Vremea a luat-o complet razna! Dacă în România iarna pare foarte departe, având în vedere vremea de afară, în mijlocul Mediteranei ninge puternic! Pe insulă Mallorca, acolo unde în mod normal, am putea face plajă în această perioadă a anului, s-a depus un strat consistent de zăpadă în partea de nord a insulei.

Chiar dacă valul polar i-a făcut pe meteorologi să anunţe cod portocaliu de vreme rea, locuitorii insulei se bucură de spectacolul pe care îl văd destul de rar în această parte a Spaniei, relatează stirileprotv.ro.

Peninsula iberică va fi fi afectată cel puţin până mâine de o vreme capricioasă. În Alicante, Costa del Sol, Almeria şi regiunea Castellon au fost prognozate ploi torenţiale şi rafale de vânt de aproape 100 de kilometri pe oră.

Publicat: 11 nov. 2019, 20:01 Autor: Elena News 3
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×