Horoscop 2020. Cuplul absolut PERFECT al zodiacului: ”Până când moartea ne va despărți”

Publicat: 11 Nov. 2019, 18:54 News 3
Horoscop 2020. Cuplul absolut PERFECT al zodiacului: ”Până când moartea ne va despărți”

Compatibilitatea dintre zodii a fost și este mereu un subiect controversat. Dacă unii cred cu tărie în horoscop, pentru alții, această știință nu este deloc interesantă.

Însă, chiar dacă unii cred mai mult și alții mai puțin, există un cuplu absolut perfect în zodiac, două zodii care dacă ajung să fie împreună, vor rămâne ”până când moartea ne va despărți”, așa cum suna celebrul jurământ rostit la nunți.

Cuplul perfect al zodiacului este format din Pești și Scorpion, două zodii de apă, care atunci când își găsesc drumul unul spre celălalt, nimic nu le mai stă în cale.  Elementul comun – apă, va face femeia scorpion să simtă în braţele bărbatului Pești pasiune şi dragoste fără limite. Ceea ce îl face special este plăcerea pe care o are de a-i arăta cât de mult o iubeşte şi ce înseamnă pentru el.

Cuplul absolut PERFECT al zodiacului: ”Până când moartea ne va despărți”

Bărbatul Peşti posedă o abilitate extraordinară de a a face femeia să se simta ocrotită emoţional şi astfel nu va mai simţi nevoia să se teamă de răutatea altor oameni. Femeia scorpion își va putea arăta natura afectuoasă fără frica de a fi rănită, iar compatibilitatea voastră amoroasă se va dezvolta într-o relaţie aproape perfectă.

Aspecte negative: Totuşi nativul din Peşti nu este doar lapte şi miere, are un mare minus, nevoia de singurătate, cu care tu nu te poţi împăca. Atunci când se va izola de tine devii suspicioasă, şi te vei întreba către cine se duc gândurile lui. Gelozia ta şi descărcările de reproşuri nu vor reuşi decât să îl distanţeze de tine şi să uite lucrurile care vă unesc şi vă fac un cuplu puternic.

Publicat: 11 Nov. 2019, 18:54 News 3
Pe aceeași temă