Volvo a lansat masina autonoma care va tine locul unui avion privat! Cum arata Volvo 360c, limuzina luxoasa care se conduce singura VIDEO

Publicat: 11 Sep. 2018, 14:27 Life

Volvo 360c este modul in care producatorul suedez de automobile isi imagineaza viitorul si la prima vedere pare un viitor extrem de atractiv pentru “soferi”.

Volvo a lansat masina autonoma care va tine locul unui avion privat! Volvo 360c este un prototip produs de Volvo care ne trimite peste ani in viitor si ne permite sa ne imaginam cum va arata industria auto peste ceva timp, cel putin pentru oamenii cu bani.

Volvo 360c este ceea ce se doreste sa fie un automobil de naveta pentru viitor in orasele smart din toata lumea. Masina se va transforma intr-un spatiu plin de comfort, relaxare si chiar un birou mobil.

Faptul ca este autonoma si va fi integrata cu celelalte masini din trafic o face sa fie cu atat mai sigura in viziunea Volvo, companie renumita pentru singuranta pe care o confera pasagerilor.

Volvo mizeaza pe faptul ca oamenii cu bani in viitor vor dori sa-si foloseasca in cel mai convenabil mod timpul petrecut in naveta spre munca si de la munca, iar Volvo 360c este exact masina de care ei vor avea nevoie.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Sep. 2018, 14:27 Life
Pe aceeași temă