Vladimir Draghia, accident pe partia de schi! A fost luat de acolo cu ambulanta VIDEO

Publicat: 16 dec. 2018, 12:33 Autor: Simona News 3

Momente de groaza pentru Vladimir Draghia, care in timp ce se bucura cu familia de momente placute la schi, s-a accidentat si a fost chemata salvarea.

Vladimir Draghia a ajuns dintr-o clipa de extaz la una de groaza, fiindca pe neasteptate a reusit sa se accidenteze in timp ce se distra pe partia de schi.

Chiar vedeta a anuntat acest lucru printr-un filmare pe Instagram, cu titlul „Las aici o noua amintire”, in care acesta se afla intr-o masina de-a Ambulantei, in timp ce se indreapta spre spital.

Vladimir Draghia, accident pe partia de schi

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia) pe

Fanii au reactionat imediat, lasandu-i mesaje de incurajare, in timp ce altii il intrebau ce s-a intamplat si daca se simte ok: „Dar ce ai patit Vlad??, Sanatate multa!, Ce s-a întîmplat?, Poate ar trebui sa lasi placa…nu te place…si multe altele”.

Intrebat de un fan de ce nu lasa o poza, Vladimir Draghia a spus ca „O poză ar explica perfect, dar ar fi super scarbos :-)”. La scurt timp dupa, a postat un selfie cu unul dintre pompierii SMURD, anuntand ca se simte bine, dar ca are cateva copci la genunchi.

Vladimir Draghia, accident pe partia de schi

Publicat: 16 dec. 2018, 12:33 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×