Vladimir Draghia si-a luat apartament de lux din banii de la Exatlon! Cati bani a castigat de fapt la Exatlon?!

Publicat: 23 nov. 2018, 11:37 Autor: D. C. News 3

De cand prezinta o emisiune la Kanal D si a castigat Exatlonul, Darghia a dat lovitura si pe plan financiar.

Vladimir Draghia si-a luat apartament de lux din banii de la Exatlon! Vladimir Draghia tocmai s-a mutat intr-un apartament nou din zona Baneasa alaturi de familia lui si din cate se pare nu a fost deloc ieftin.

Dupa ce a stat mai bine de 6 luni in Republica Domnicana si a castigat Exatlonul, Vladimir Draghia a donat premiul de 100.000 de euro catre Magic Camp dar totusi i-au ramas suficienti de multi bani incat sa-si cumpere apartament. Daca vreti sa stiti cum s-a intamplat, lucrurile sunt destul de simple. Premiul cel mare de 100.000 de euro a fost donat de Kanal D in numele lui Draghia catre Magic Camp, iar el a fost platit saptamanal ca toti ceilalti concurenti pentru participarea la Exatlon. Imediat dupa ce a castigat concursul a fost si angajat de televiziunea turca sa prezinte emisiunea „FanArena”.

Astfel, la fel ca si Giani Chirita sau ca altii care au participat la prima editie a Exatlon Romania, Vladimir Draghia a fost platit pentru fiecare saptamana pe care o avea in concurs. Dat fiind ca a ajuns pana in finala este de asteptat sa fi castigat si o suma frumusica de bani. Apartamentul pe care tocmai l-a cumparat este intr-un bloc unde imobilele costa intre 80.000 de euro si 180.000 de euro in functie de suprafata si finisaje.

Vladimir Draghia si-a luat apartament de lux din banii de la Exatlon!

„Am fost desemnat bărbatul anului pentru că am fost la «Exatlon», m-am însurat, am făcut un copil şi acum mi-am luat şi casă. Mă rog, apartament, mă rog, foarte mic, dar nu contează, îl bifăm la casă. N-am avut niciodată planuri, cred că şi asta m-a ajutat în decursul anilor. Trăiesc clipa şi asta e foarte plăcută. Sunt un tată tânăr şi fericit, dar foarte obosit. Mutându-ne în casa asta mică, apartamentul ăsta mic, nu mai am unde să fug de zgomot şi, oriunde s-ar afla Zora în apartament, este foarte aproape de urechile mele. Pentru că este foarte mic, dar este foarte frumos, este chiar lângă parc”, a mărturisit Vladimir Drăghia pentru Click.ro

Publicat: 23 nov. 2018, 11:37 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă