Viviana Sposub si-a dat demisia de la Antena 1. De ce pleaca dupa numai 1 an de Observator

Publicat: 26 iun. 2019, 16:14 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Tanara prezentatoare a rubricii meteo de la Observator, jurnalul de stiri de la Antena 1, a decis sa paraseasca trustul Intact Media.

Viviana Sposub si-a dat demisia de la Antena 1. Aceasta a prezentat, pe 26 iunie, ultima sa rubrica de meteo de la Observator. Tanara si-a luat, cu aceasta ocazie, adio de la telespectatorii care ii urmareau rubrica meteo.

Viviana Sposub a luat decizia in urma cu cateva luni, dar a depus demisia recent. Aceasta a facut anuntul public si pe contul sau de Facebook. Cu toate acestea, desi si-a luat adio de la telespectatorii Observator, tanara prezentatoare meteo nu a divulgat motivele plecarii sale de la Antena 1.

Viviana Sposub si-a dat demisia de la Antena 1

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus ea pe post, in cadrul ultimelei sale rubrici meteo.

Schimbare majora la Antena 1. Cine va prezenta Observatorul orei 16:00

Viviana Sposub prezenta meteo

„Mi-am dat demisia!

Poate că nu ați văzut momentul live, însă da, mi-am luat rămas bun de la Observator… Mulțumesc din suflet întregii echipe alături de care am lucrat, alături de care am râs, ba chiar am și plâns.

Diana Munteanu si-a facut operatii estetice? Vedeta Antena 1 abia a fost recunoscuta de fani

Mulțumesc pentru întreaga experiență, pentru tot ceea ce am învățat și pentru toate amintirile care vor rămâne vii și peste ani. Sunt foarte fericită pentru decizia luată și privesc acum cu interes spre noi orizonturi! Vă doresc o vară cu muuuult soare și sper să îmi fiți alături în continuare!”, a postat aceasta pe Facebook.

Florin Dumitrescu s-a ras! Chef-ul de la Antena 1 nu mai are pic de par pe cap sau fata

Publicat: 26 iun. 2019, 16:14 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă