Viorica Dăncilă: ”Îmi pasă de țara mea și muncesc pentru oameni”

Publicat: 19 nov. 2019, 13:52 Autor: Elena Ciao.ro
Viorica Dăncilă: ”Îmi pasă de țara mea și muncesc pentru oameni”

Viorica Dăncilă a postat pe pagina sa Facebook un mesaj către toți cei care își doresc un președinte ”mai bun decât până acum”.

Dăncilă: ”Nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal, dar voi fi un Președinte mai bun decât predecesorii mei”

”Am avut prea mult timp un Președinte spectator la Cotroceni, un Președinte care, din nepăsare și de teama neputinței, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat. Am dovedit că nu mi-e frică de muncă și de asumare. Am fost în fruntea Guvernului și știu bine care sunt problemele țării și nevoile românilor. Și nu, eu nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal, dar voi fi un Președinte mai bun decât predecesorii mei, pentru că îmi pasă de țara mea și muncesc pentru oameni. Niciun român care va bate la ușa Palatului Cotroceni nu va rămâne fără răspuns sau sprijin din partea mea. România are nevoie mai mult ca oricând de un Președinte implicat și prezent!”, a scris Viorica Dăncilă pe contul său de socializare.

Publicat: 19 nov. 2019, 13:52 Autor: Elena Ciao.ro
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă