VIDEO | In Calarasi, un pacient s-a tarat pe asfalt langa un infirmier

Publicat: 16 Oct. 2018, 14:58 Life

In clipul video postat pe Facebook se poate vedea cum un barbat se taraste pe asfalt in fata Spitalului Judetean Calarasi.

In Calarasi un pacient s-a tarat pe asfalt, langa un infirmier. Un infirmier vorbeste cu el, insa apoi intra in spital, lasandu-l pe barbat sa se chinuie. Dr. Viorica Gheorghita, medicul sef al UPU Calarasi a explicat ca pacientul a primit ingrijiri pentru intoxicatie alcoolica, insa a plecat fara permisiunea medicilor.

”Pacientul a fost adus de ambulanţă fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, lucru care s-a consemnat şi la venirea lui. Pacientul era conştient, cooperant, echilibrat din punct de vedere hemodinamic. S-au făcut investigaţii.

În urma investigaţiilor, doamna doctor de garda a stabilit diagnosticul pentru pacient: stare de agitaţie psihomotorie, halenă alcoolică. S-a administrat pacientului tratament în UPU, pacientul şi-a smuls branula şi a părăsit camera de garda fără aviz spunând că vrea să ajungă în Slobozia, întrucât are domiciliul acolo şi vine cineva să îl ducă,” a spus medicul.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Oct. 2018, 14:58 Life
Pe aceeași temă