VIDEO | In Calarasi, un pacient s-a tarat pe asfalt langa un infirmier

Publicat: 16 oct. 2018, 14:58 Autor: Simona Life

In clipul video postat pe Facebook se poate vedea cum un barbat se taraste pe asfalt in fata Spitalului Judetean Calarasi.

In Calarasi un pacient s-a tarat pe asfalt, langa un infirmier. Un infirmier vorbeste cu el, insa apoi intra in spital, lasandu-l pe barbat sa se chinuie. Dr. Viorica Gheorghita, medicul sef al UPU Calarasi a explicat ca pacientul a primit ingrijiri pentru intoxicatie alcoolica, insa a plecat fara permisiunea medicilor.

”Pacientul a fost adus de ambulanţă fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, lucru care s-a consemnat şi la venirea lui. Pacientul era conştient, cooperant, echilibrat din punct de vedere hemodinamic. S-au făcut investigaţii.

În urma investigaţiilor, doamna doctor de garda a stabilit diagnosticul pentru pacient: stare de agitaţie psihomotorie, halenă alcoolică. S-a administrat pacientului tratament în UPU, pacientul şi-a smuls branula şi a părăsit camera de garda fără aviz spunând că vrea să ajungă în Slobozia, întrucât are domiciliul acolo şi vine cineva să îl ducă,” a spus medicul.

In Calarasi un pacient s-a tarat pe asfalt, langa un infirmier

VIDEO | In Calarasi un pacient s-a tarat pe asfalt, langa un infirmier

La scurt timp dupa, medicul de garda a trimis pe cineva afara ca sa discute cu pacientul si sa-l roage sa se intoarca, insa s-a lovit de un refuz din partea acestuia.

”Nu a vrut, ne-a adresat injurii şi nu a vrut sub nicio formă să se reîntoarcă în camera de garda. Văzând că e filmat, a început să reacţioneze diferit şi neadecvat conform patologiei pe care o avea, lucru cu care nu suntem de acord,” a adaugat dr. Gheorghita.

Conducerea Spitalului Judetean Calarasi a deschis o ancheta interna pentru a se stabilii daca angajatii au vreo vina pentru situatia creata.

Publicat: 16 oct. 2018, 14:58 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă