VIDEO. Cine este Elena Chiriac, noua concurentă de la ”Ferma”! Multipla campioană de taekwondo rupe în două inimile bărbaților cu frumusețea ei

Publicat: 19 Aug. 2020, 13:16 Vedete

Elena Chiriac este unul dintre concurenții care vor participa la show-ul ”Ferma” de la Pro Tv. Sportiva este multiplă campioană la taekwondo și este extrem de frumoasă!

Șatena Elena este multiplă campioană la taekwondo, fotomodel și actriță! Noua concurentă de la ”Ferma”, care va face parte din echipa orășenilor în show, face studii în actorie în Marea Britanie și este și model, ea participând în mai multe reclame TV. Chiar ea a povestit cum a ajuns să practice această artă marțială coreeană, caracterizată în special prin lovituri înalte cu piciorul și lovituri cu pumnul.

Cum a ajuns Elena Chiriac să practice taekwondo: ”Tatăl meu și-a pierdut portofelul într-o zi de fotbal, iar când el era pe teren…”

„Am ajuns la taekwondo printr-o experiență destul de amuzantă. Tatăl meu și-a pierdut portofelul într-o zi de fotbal, iar când el era pe teren a primit un telefon de la un prieten spunându-i că cineva i-a găsit portofelul în parcare. Până atunci el nici măcar nu știa, iar la întâlnirea cu domnul care l-a găsit, și spre surprinderea tururor l-a returnat, a aflat că domnul era președintele Federației de taekwondo.

După o discuție între ei, tata a ajuns la concluzia că vrea ca fiica lui să facă parte dintr-un astfel de colectiv de oameni corecți. Eu, pe vremea acea, intenționam să mă las de înot, deci a apărut într-un timp perfect. Eram o fire destul de energică și după toate luptele cu fratele meu prin casă pot spune că eram și antrenată. După primul antrenament, mi-am dat seama că acela este locul meu, iar tata m-a încurajat să rezist pe tot parcursul performanței mele. În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost desertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine”, a spus Elena Chiriac pentru VIVA.

În noua ediție ”Ferma” vor fi următorii 16 concurenți: Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău, Cezar Ouatu, Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei, Elena Chiriac, Bogdan Stoica, Giulia, George Piștereanu, Anisia Gafton, Andrei Stoica, Viviana, Gabriel Toader.

Publicat: 19 Aug. 2020, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă