Oana Zăvoranu îi face praf pe concurenții de la Ferma: ”O gramadă de prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”

Publicat: 04 Nov. 2020, 15:47 Vedete
Oana Zăvoranu îi face praf pe concurenții de la Ferma: ”O gramadă de prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”

Oana Zăvoranu este cunoscută în spațiul public datorită sincerității sale, dar și pentru faptul că nu se ferește să își spună părerea indiferent de subiectul abordat. Astfel, diva a vorbit pe rețelele de socializare despre concurenții de la Ferma, caracterizându-i pe aceștia ca fiind “prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”.

Deși Ferma se bucură de un real succes, emisiunea pare să nu fie pe placul tuturor. Spre exemplu, Oana Zăvoranu nu are o părere tocmai bună despre concurenții care se bat pentru marele premiu.

Recent, diva a organizat o sesiune de întrebări pe rețelele de socializare, iar atunci când a venit vorba despre emisiune a declarat tranșant: “Nu urmăresc nimic din ce presupune regie subțire și o gramadă de prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”.

Câți bani au câștigat vedetele de la Ferma

Ferma 2020 s-a filmat timp de 37 de zile, în august-septembrie, iar fiecare concurent ar fi primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro pe zi. Mai mult, înainte de a intra în reality-show, concurenții au stat și câte cinci zile în izolare, ca măsură de siguranță, potrivit viva.ro

Astfel, pentru eforturile depuse, concurenții ar fi fost plătiți după cum urmează: George Burcea a încasat 20.000 de mii de euro, Anda Adam a primit mai mult cu 5.000 de euro, adică 25.000, iar Cezar Ouatu a fost plătit cu aproximativ 4.500 de euro.

Giulia Nahmany și-a depășit limitele pentru 5000 de euro, iar sportivul Bogdan Stoica a luat 11.000 de euro. Paul Diaconescu a încasat și el 15.000 de euro, iar restul concurenților care au ajuns în finală au strâns aproximativ 30.000 de euro. Anna Lesko a adunat și ea aproximativ 27.000 de euro, iar Augustin Viziru care se zvonește că ar fi câștigat marele premiu, ar fi încasat 50.000 de euro.

Cea mai câștigată este cu siguranță Viviana Sposub. Bruneta a plecat acasă cu un iubit, nimeni altul decât George Burcea, iar pe lângă acest lucru în conturile sale ar fi intrat suma de 27.000 de mii de euro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Nov. 2020, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă