Doi dintre concurenții de la Ferma nu s-au putut abține și au făcut amor. Imaginile surprinse au devenit imediat virale

Publicat: 18 Nov. 2020, 14:04 Vedete

Emisiunea Ferma difuzată pe PRO TV se află deja la sezonul cu numărul 5. De-a lungul timpului fanii reality show-lui au avut parte de surprize din partea concurenților care au dat frâu liber sentimentelor, fiecare în stilul său, fie că a fost vorba despre iubire, supărare sau prietenie. Puțini sunt cei care își mai aduc aminte de cuplul care fără inhibiții au avut parte de o noapte romantică, deși știau că sunt filmați tot timpul.

Show-ul Ferma a avut întotdeauna reguli stricte pe care participanții au fost nevoiți să le respecte. Lucrurile nu au stat la fel pentru Marcel Toader și Maria Constantin, care în anul 2016 au participat la cel de-al doilea sezon al emisiunii și au decis să se aventureze și să lupte pentru marele premiu pus la bătaie.

Însă, pentru că dragostea era mare, într-una din nopțile petrecute în competiție cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au dat frâu liber sentimentelor chiar în fața camerelor de fimare.

Îndrăgostiţii nu au mai ţinut cont că sunt filmaţi şi au făcut amor, oferindu-le telespectatorilor cele mai fierbinţi scene.

„După ce am avut o serie de probleme în casa din Cipru, Mircea Stoian ne-a pedepsit! Ne-a trimis pe mine și pe Măria în dormitorul servitorilor! Inițial, m-am enervat, dar, apoi, m-am gândit că omul a avut un scop, voia să ne lase pe noi puțin singuri! Așa că, până a venit soția mea de la o probă impusă de producători, m-am ocupat și am făcut în încăpere un pat matrimonial extraordinar, cu două saltele de paie înfoiate! M-am pregătit pentru un moment de intimitate”, povestea Marcel Toader la acea vreme.

Anna Lesko și Viviana Sposub s-au sărutat și s-au atins în cadă

Nici în ediția de anul acesta, concurenții nu au fost mai ”cuminți”.

Anna Lesko și Viviana Sposub au făcut un ”show” fierbinte chiar în fața tuturor și nu s-au sfiit să se ascundă de camerele de filmare. După ore de muncă, concurenții au fost răsplătiți la final de zi cu câteva sticle de vin. În urma unei probe, aceștia au reușit să le câștige.

Au profitat de vremea bună, iar la miez de noapte s-au ”dezmierdat” în atingeri suave și săruturi. Fiind petrecere, concurenții au avut nevoie de un moment în care să se relaxeze și să se distreze, la final de zi. Anna Lesko și Viviana Sposub, îmbrăcate sumar, au dansat și, la un moment dat, s-au și sărutat.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Nov. 2020, 14:04 Vedete
Pe aceeași temă