George Burcea, declarații surprinzătoare după eliminarea de la ”Ferma”: ”Îmi doresc ca relația noastră să…”

Publicat: 29 Oct. 2020, 09:48 Vedete

George Burcea, fostul partener de viață al Andreei Bălan, a fost eliminat din show-ul fenomen ”Ferma” de la Pro Tv. Chiar dacă este o fire competitivă și a dat totul pentru a câștiga, George Burcea totuși nu a plecat fără niciun ”câștig”, căci în sufletul lui este acum Viviana Sposub.

Din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, George Burcea nu a mai putut înainta în competiția ”Ferma”. A făcut și primele declarații, după ce a plecat din emisiune, legându-se de amintirile frumoase pe care le-a dobândit acolo, dar și despre faptul că își dorește ca relația pe care o are cu Viviana Sposub să se dezvolte într-o traiectorie frumoasă.

„Nu sunt un om care se plânge. Durerea mi s-a tras de la acea oaie, pe care am cărat-o. În momentul în care am căzut în cap, la duel, durerea s-a amplificat. Aș repeta experiența asta de 100 de ori și aș învăța cum să ajung spre finală. Mi-a plăcut foarte mult, acum dacă aș fi în Fermă, aș face totul diferit. Ca strategie, aș aproba puțin diferit.

Am fost la trei doctori, cu toții mi-au recomandat să am repaus sau să mă retrag și să plec acasă. Puteam să rămân cu o durere cronică, pe care aș fi suportat-o toată viața. Ceea ce s-a întâmplat între mine și Viviana a fost pe bune. Ferma mi-a adus-o pe Viviana, nu am niciun regret. Îmi doresc ca relația noastră să se dezvolte mai mult”, a spus George Burcea, arată Cancan.

Mihaela Rădulescu o face praf pe iubita lui George Burcea

Mihaela Rădulescu a făcut-o praf pe Viviana Sposub după ce tânăra și iubitul ei au mâncat mâncarea Giuliei, fără să le pese de ceilalți concurenți. Bruneta a recunoscut imediat însă faptul că a greșit când a luat această decizie, însă nemulțumirile prezentatoarei TV nu s-au legat doar de acest aspect.

“Viviana a mâncat uite așa o farfurie (n.r.: arată că a fost una cu vârf) cu brânza giulie și cu zacusca. Și George nu și-a pus, și-mi pare rău că nu e aici, nimeni problema că trebuie să mai dăm și la alții o gură de zacuscă”, a declarat Mihaela în timp ce se afla în capul mesei principale din fermă.

Publicat: 29 Oct. 2020, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă