Elena Chiriac de la Ferma are iubit! Cine este tânărul care i-a furat inima sportivei

Publicat: 22 Nov. 2020, 09:15 Vedete

Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă de la Ferma. Frumoasa șatenă se luptă pentru a câștiga marele premiu, iar până acum luptătoarea a vorbit public numai despre viața sa profesională. Deși câțiva dintre colegii săi au pus ochii pe ea, tânără nu a permis niciun fel de apropiere și asta pentru că, de curând s-a aflat faptul că iubește și este iubită.

Elena Chiriac a creat multe controverse în cadrul competiției la care participă. Tânăra a dat dovadă de mult curaj atunci când și-a înfruntat aproape toți colegii din cauza neînțelegerilor care au apărut în emisiune.

Pe lângă acest lucru, tânăra este și foarte puternică pentru că a reușit șă câştige multe duelur: în faţa Vivianei Sposub, în faţa Andreei Antonescu, iar lista poate continua.

Cine este tânărul cu care Elena Chiriac se iubește

Dincolo de viaţa de la Ferma, se pare că Elena Chiriac trăieşte acum o poveste de iubire. Este cunoscut faptul că filmările emisiunii s-au terminat în urmă cu câteva luni, iar fiecare și-a reluat viața.

Astfel au apărut și primele imagini cu sportiva și noul său iubit pe care aceasta îl numește deja ”Dragostea mea”. Băiatul este de aceeași vârstă cu Elena, un tânăr simpatic, foarte înalt și bine făcut.

Cum a ajuns Elena Chiriac să practice taekwondo: ”Tatăl meu și-a pierdut portofelul într-o zi de fotbal, iar când el era pe teren…”

„Am ajuns la taekwondo printr-o experiență destul de amuzantă. Tatăl meu și-a pierdut portofelul într-o zi de fotbal, iar când el era pe teren a primit un telefon de la un prieten spunându-i că cineva i-a găsit portofelul în parcare. Până atunci el nici măcar nu știa, iar la întâlnirea cu domnul care l-a găsit, și spre surprinderea tururor l-a returnat, a aflat că domnul era președintele Federației de taekwondo.

După o discuție între ei, tata a ajuns la concluzia că vrea ca fiica lui să facă parte dintr-un astfel de colectiv de oameni corecți. Eu, pe vremea acea, intenționam să mă las de înot, deci a apărut într-un timp perfect. Eram o fire destul de energică și după toate luptele cu fratele meu prin casă pot spune că eram și antrenată. După primul antrenament, mi-am dat seama că acela este locul meu, iar tata m-a încurajat să rezist pe tot parcursul performanței mele. În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost desertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine”, a spus Elena Chiriac pentru VIVA.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 22 Nov. 2020, 09:15 Vedete
Pe aceeași temă