Elena Chiriac, adevărul despre Ferma. A făcut sau nu tânăra o înțelegere cu Augustin Viziru pentru a câștiga marele premiu?

Publicat: 16 Dec. 2020, 08:54 Vedete

Show-ul care a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură s-a terminat, iar Augustin Viziru a reușit să câștige marele premiu de la Ferma. Elena Chiriac, tânăra care s-a luptat cu celebrul actor pentru marele premiu a făcut recent primele dezvăluiri despre lucrurile care nu s-au văzut la televizor.

Elena Chiriac, finalista de la emisiunea ”Ferma”, a oferit un interviu în urmă cu câteva zile în care a vorbit despre strategiile pe care le-a construit înainte de marea finală.

”După cum am mai spus, eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora. Am facut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare. Da, nu sunt Fermierul Anului 2020, dar din această experiență am câștigat mult mai mult decât atât”, a declarat Elena Chiriac, potrivit click.ro

Totodată, Elena Chiriac a explicat ce lucruri nu i-au plăcut în cadrul competiției. Tânăra a fost sinceră și a mărturisit cu ce persoane nu își dorește să țină legătura în viitor.

„Nu mi-a plăcut răutatea care a ieșit din oameni. Dar și din lucrurile care nu mi-au plăcut am învățat ceva. Fiind împăcată nu pot spune decât că tot ce s-a întâmplat acolo a fost o lecție de viață, pentru că fiecare faptă rea din partea celorlați către mine a contribuit la schimbarea mea în bine.

Am slăbit aproximativ 5 kg, organismul meu a fost dat peste cap multe zile după întoarcerea acasă. A durat mult să trec peste șocul pe care corpul meu l-a trăit în Fermă. Oamenii pe care nu îi vreau în viața mea dupa «Fermă» sunt cei care mi-au făcut rau cu bună știință, ba chiar în momentele mele critice ei erau satisfăcuți. Cei cu care voi păstra o legătură sunt cei care m-au acceptat așa cum sunt și m-au susținut încă de la început până la final”, a detaliat sportiva pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 16 Dec. 2020, 08:54 Vedete
Pe aceeași temă