Vedetă de top, infectată cu noul coronavirus: ”Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul”

Publicat: 29 Oct. 2020, 15:43 Vedete

O altă vedetă de peste hotare a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, după ce a luat parte la o petrecere privată, în familie, pe o insulă. Ba mai mult decât atât, a și postat pe rețelele de socializare imagini de la petrecerea respectivă.

După ce Kim Kardashian West a dat o petrecere mare privată pe o insulă, fără să țină cont de măsurile de siguranță impuse de autorități, acum Khloe Kardashian a anunțat că a fost infectată cu noul coronavirus.

„Tocmai am aflat că am fost infectată cu coronavirus. M-am simțit foarte rău timp de câteva zile, am vomitat și tremuram mai tot timpul, mi-era ba cald, ba frig. Eu sufăr de migrene, dar durerea de cap pe care am avut-o a fost îngrozitoare, nu aș spune că a fost doar o migrenă. Tușeam atât de mult, încât simțeam că îmi arde pieptul. Gâtul meu încă se resimte, după cum puteți sesiza și voi, dar vreau să vă spun că virusul acesta e cât se poate de adevărat”, a anunțat Khloe Kardashian.

Kim Kardashian, criticată dur după cea dat o petrecere de lux de ziua ei

Kim Kardashian a stârnit un val de reacţii negative, pe reţelele sociale, după ce a închiriat un avion privat, în plină pandemie de coronavirus, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 40 de ani pe o insulă tropicală, potrivit Agerpres.

„Înainte de COVID-19, cred că niciunul dintre noi nu s-a bucurat cu adevărat de luxul de a putea călători şi de a fi împreună cu familia şi prietenii într-un mediu sigur”, a scris ea. Vedeta a publicat fotografii din „călătoria în care am putut pretinde, pentru o scurtă perioadă de timp, că lucrurile sunt normale”.

„Am dansat, am mers cu bicicleta, am înotat în apropiere de balene, am mers cu caiacul, am urmărit un film pe plajă şi multe alte lucruri. Îmi dau seama că pentru majoritatea oamenilor este ceva inaccesibil în acest moment, aşa că, în momente ca acestea, pot vedea ce viaţă privilegiată am”, a recunoscut vedeta.

Sursă foto: arhivă ciao

Publicat: 29 Oct. 2020, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă