Vecinii ducilor de Sussex nu mai au liniște. Ce se întâmplă în stațiunea în care cuplul regal s-a mutat

Publicat: 24 Jan. 2020, 14:43 News
Vecinii ducilor de Sussex nu mai au liniște. Ce se întâmplă în stațiunea în care cuplul regal s-a mutat

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au instalat în North Saanich, o mică stațiune balneară din sudul Insulei Vancouver. Cei doi își doresc o viață liniștită departe de ochii curioșilor.

Ducii de Sussex și-au găsit în sfârșit liniștea. Nu același lucru pot spune și vecinii celor doi care nu par impresionați de prezența cuplului, însă sunt deranjați de intruziunea presei în viața lor, scrie CTV News.

„Nu ne place ce se întâmplă. Lăsați-i în pace”, a declarat Anne Girling, o localnică.

„Sunt mândră că oamenii din comunitatea noastră au respectat dreptul la intimitate al ducilor. Nimeni nu a încercat să-i spioneze pe noii noștri vecini. Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea”, a spus o vecină a cuplului.

Localnicii care trec adesea pe lângă casa ducilor au refuzat să ofere interviuri jurnaliștilor veniți din întreaga lume pentru a urmări modul în care cei doi se adaptează departe de Familia Regală.

„Orașele mici nu sunt obișnuite cu o astfel de frenezie. E foarte bine că se apără și că vor să se distanțeze de monarhie. Meghan îmi amintește mult de prințesa Diana”, a mărturisit o tânără studentă.

Mulți localnici sunt, însă, iritați de faptul că oamenii din întreaga lume sunt cu ochii pe orașul lor.

„Faptul că ei au ales să vină aici este o adevărată onoare. Dar prezența lor a creat o adevărată isterie în rândul presei. Niciunul dintre noi nu se bucură de această situație. Cred că ar trebui să îi lăsăm în pace, să-și trăiască viețile”, au mai spus aceștia.

Publicat: 24 Jan. 2020, 14:43 News
Pe aceeași temă