Usher divorteaza de sotia sa, Grace Miguel! Doar 3 ani a durat mariajul lor

Publicat: 29 Dec. 2018, 12:19 News 3

Nici de data aceasta Usher nu are noroc in dragoste, acesta nefiind la primul lui proces de divort. Din 2019, acesta va fi din nou burlac.

Chiar artistul a fost cel care a depus actele pentru divort, dupa ce acum ceva vreme a anuntat ca cei doi se vor separa, fiindca lucrurile nu mai mergeau bine in relatia lor.

De la inceputul anului 2018 acestia au inceput sa duca vieti separate, chiar daca nu era nimic oficial in acte. Cantaretul R&B (40 ani) a depus acteel pentru divortul de Grace Miguel (49 ani) in Georgia, conform The Blast.

Sursa mentionata a declarat ca Usher a apelat la serviciile aceluiasi avocat cu care a lucrat in trecut cand a incercat sa obtina custodie in lupta cu fosta sotie.

Cantaretul nu este strain de mariaje de scurta durata, pentur ca inainte de a se casatori cu Grace, acesta a fost casatorit pentru doar 2 ani, intre 2007 si 2009, cu stilista Tameka Foster.

Usher si cea de-a doua sotie, Grace, si-au unit destinele in 2015, insa in luna martie a acestui am au anuntat ca a intervenit o ruptura iar divortul nu va intarzia sa apara.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Dec. 2018, 12:19 News 3
Pe aceeași temă