Si-a vandut un rinichi pentru un iPhone, cu 7 ani in urma, si a povestit prin ce orori a trecut! Adolescentul regreta amarnic metoda prin care a facut bani

Publicat: 29 Dec. 2018, 12:44 News 3

Adolescentul care si-a vandut un rinichi pentru un iPhone a povestit ca a indurat momente horror.

Tanarul avea doar 17 ani atunci cand si-a vandut un rinichi pentru un iPhone 4s. Isi dorea foarte mult acel smartphone, si nu si l-ar fi putut permite niciodata, pe cont propriu. Asa ca a decis sa faca o afacere tulburatoare si sa-si vanda organul sanatos.

Xiao Wang si-a vandut rinichiul cat sa poata face rost de un smartphone, pe care il avea toata lumea la acea vreme. El isi dorea sa fie in rand cu lumea, dar asta l-a costat scump, la nivel de sanatate.

Tanarul provenea dintr-o familie foarte saraca, care nu si-ar fi permis sa ii cumpere acel smartphone pe care si-l dorea foarte mult Xiao Wang. El a decis sa gaseasca un spital care se ocupa cu recoltarea ilegala de organe si a facut tranzactia socanta.

Pentru rinichiul pe care a fost de acord sa ii fie recoltat, tanarul a primit 3.200 de dolari. De asemenea, persoana care a intermediat tranzactia ilegala si periculoasa i-a spus tanarului ca va duce o viata normala, chiar la o saptamana de la interventie. Insa, nu a fost deloc asa, pentru ca barbatul s-a trezit cu probleme mari de sanatate, chiar dupa operatie.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Dec. 2018, 12:44 News 3
Pe aceeași temă