S-au dus sa cumpere un iPhone cu o cada plina cu marunt. Cati bani aveau in ea si ce s-a intamplat VIDEO

Publicat: 15 Nov. 2018, 17:04 Viral

Un grup de tineri din Rusia a pus la cale un scenariu pentru un clip care s-a viralizat imediat in mediul online.

Tinerii s-au dus sa cumpere un iPhone cu o cada plina cu marunt. Intamplarea a avut loc in Moscova si a fost filmata. Acestia au adunat o cada plina cu monede care a cantarit cateva sute de kilograme, informeaza The Moscow Times.

Imaginile au fost incarcate in mediul online, pe Instagram. Dupa ce au terminat de umplut cada cu suma necesara achizitionarii unui telefon iPhone, tinerii au bagat-o intr-o masina.

S-au dus sa cumpere un iPhone cu o cada plina cu marunt

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Легендарная #Ваннамелочи которую мы принесли #Restore Полный Ролик выйдет на Ютюб Канале: «Святослав Коваленко» Вес ванны ~350кг! Но мы смогли! #IphoneXs #купилайфон #мелочь #Apple #iphone #тцевропейский

O postare distribuită de Святослав Коваленко (@kovalenkosvyat) pe


Cu cada cantarind 350 de kg, acestia au pornit spre Evropeisky Mall din capitala Rusiei. In cada, tinerii au adunat suma de 100.000 de rube, echivalentul a 1.500 de dolari. Suma era suficienta pentru achizitionarea telefonului, dar nu se stie daca au reusit sa il ia.

In clipul video se vede ca tinerii intampina probleme in mall. Cei de la paza au incercat sa ii impiedice sa intre cu cada in mall, dar sa si filmeze. Dupa ce banii au fost numarati, unul din tineri arata cu mandrie si cu zambetul pe buze cutia unui iPhone.

Publicat: 15 Nov. 2018, 17:04 Viral
Pe aceeași temă