Din America direct la sală și masaj! De ce a luat Nicole Cherry această decizie rapidă?

Publicat: 15 Nov. 2018, 15:45 News 3

Nici nu a ajuns bine în România, că Nicole Cherry a avut grijă să-și facă program bine stabilit de sală și masaj.


Nici nu a ajuns bine în România, că Nicole Cherry a avut grijă să-și facă program bine stabilit de sală și masaj. Și, dacă crezi că s-a dus în vacanță în America, o să-ți spun că te înșeli. „Cireșica” a avut turneu în State, iar programul haotic a făcut-o să se resimtă.

Din America direct la sală și masaj! De ce a luat Nicole Cherry această decizie rapidă?

”Nu pot să spun că m-am îngrășat, neapărat, mă simt mai degrabă umflată. Programul haotic, faptul că nu am mâncat totdeauna corect, lipsa de somn, drumul foarte lung, toate s-au stâns și trebuie să recunosc că m-au afectat. Vreau să reintru în formă pentru ziua mea și Crăciun așa că m-am reapucat de sală și de ședințele de masaj cu bambus”, ne explică Nicole Cherry, în exclusivitate, pentru ciao.ro.


„În Vegas am reușit să-mi împlinesc un vis, am făcut poză cu delfinul!”

În altă ordine de idei, pe lângă concertul în sine, Nicole Cherry a avut puțin timp să se și distreze.

„Am fost în Vegas și în New York. În Vegas am reușit să-mi împlinesc un vis, am făcut poză cu delfinul. În New York n-am avut foarte mult timp de vizitat, însă am reușit să fac câteva poze frumoase, am mâncat la Vandal, un restaurant foarte cunoscut în State. A, să nu uit. Am ajuns și în Grand Canyon, am văzut Eagle Point, o priveliște de senzație!”, conchide Nicole Cherry.

Publicat: 15 Nov. 2018, 15:45 News 3
Pe aceeași temă