iPhone XI, functii deosebite. Ce caracteristici va avea noul model Apple VIDEO

Publicat: 09 Apr. 2019, 19:35 Life

Compania producatoare de gaageturi Apple a inregistrat un nou brevet. Acestia pot deschide noi posibilitati pe piata smartphone-urilor.

iPhone XI, functii deosebite. Ce caracteristici va avea noul model Apple? Conform AppleInsider, noul model de iPhone ar putea avea noi senzori cu capacitati nemaivazute la un smartphone pana in prezent. Este vorba de primii senzori de telefoane mobile care vor detecta mirosuri.

iPhone XI, functii deosebite in viitorul apropiat. Firma a inregistrat un brevet nou pentru senzori inediti. Acestia ar fi capabili sa detecteze anumite mirosuri. Tehnologia a fost creata in asa fel incat utilizatorii de iPhone XI sa stie daca sunt in pericol sau nu.

iPhone XI, functii deosebite

Senzorii brevetati de Apple pentru iPhone XI vor detecta substantele periculoase din aer. Evident, daca ele exista in apropierea utilizatorilor. Daca detecteaza mirosuri periculoase – ca cel de gaz sau fum – va alerta proprietarul telefonului mobil. iPhone-ul pliabil va fi disponibil. Ce spun cei de la Apple despre data lansarii – click. 

Senzorii pot detecta si gradul de poluare si scurgerile de gaze. Compania Apple spera sa dea lovitura cu aceasta functie inedita, nemaiintalnita pana acum la un telefon mobil. Daca senzorii vor merge ca la carte, in viitorul apropiat, compania are sanse mari sa isi recupereze pierderile din China.

iPhone XI, senzori pentru detectarea mirosurilor


In ultimii ani, compania Apple incearca sa inoveze si prin servicii unice pe care alti producatori de telefoane mobile sau gadgeturi tehnologice nu le ofera. Apple Watch a venit cu primul EKG omologat, anul acesta a fost lansat Apple Card, un sistem de smart banking, iar acum vedem acest senzor pentru detectarea chimicalelor din atmosferă, informeaza yoda.ro.

Publicat: 09 Apr. 2019, 19:35 Life
Pe aceeași temă