Ultimele cuvinte ale Andreei, romanca moarta de la Paris. Iubitul ei este distrus

Publicat: 09 Apr. 2019, 17:21 Ciao.ro

Tanara de 23 de ani care si-a pierdut viata intr-un mod tragic a lasat multa lume indurerata.

Vrand sa faca o fotografie cat mai reusita, Andreea si-a gasit sfarsitul intr-unul din cele mai frumoase orase din lume, Paris. De fata a fost iubitul ei, care n-a putut sa faca nimic pentru a-i salva vata.

In doar cateva secunde, Andreea si-a pierdut viata in zona Trocadero din Paris, fiind o zona extrem de aglomerata cu foarte multi turisti. Zona este ideala pentru cei care vor sa surprinda cadre perfecte cu Turnul Eiffel in spate.

Ultimele cuvinte ale Andreei, romanca moarta de la Paris

Ultimele cuvinte ale Andreei, romanca moarta de la Paris

Cu durere in glas, iubitul ei a spus care au fost ultimele cuvinte ale iubitei sale, care in scurt timp avea sa devina sotia sa, fiind urma sa o ceara in casatorie in cel mai romantic mod posibil.

„Era foarte multă lume, probabil 5000 de oameni. I-am făcut niște poze, i le-am arătat, a zis să îi mai fac câteva. M-am dat doi metri mai în spate, să o prind cu turnul. Probabil s-a tras puțin mai în spate ca să nu o prind cu alți oameni în poză.

A făcut „Hih…” și în momentul ăla a dispărut din fața mea. Eu m-am dus repede acolo, n-am avut cum să o prind, eram la 2-3 metri, am coborât jos la ea, era jos…m-am aruncat pe burtă, lângă ea. Respira…”, a spus Andrei Razvan pentru ProTV, potrivit WOWbiz.ro.

Cum a murit Andreea

In timpul unei plimbari prin Paris, fata s-a oprit si si-a rugat iubitul sa ii faca o poza pe o clădire din zona Trocadero. De acolo se vedea Turnul Eiffel si tanara isi dorea neaparat o imagine cu celebrul monument, in fundal. Atunci a cazut in gol, de la 10 metri.

“Am înţeles că voia să facă un selfie. Din câte ştiu, era cu prietenul ei, şi ar fi urmat să îi ofere un inel”, spune un apropiat. „Nemaipomenit de tragic.”

Autorităţile din Franţa continua ancheta pentru a vedea dacă zona era securizată corespunzător, informeaza stirileprotv.ro.

Publicat: 09 Apr. 2019, 17:21 Ciao.ro
Pe aceeași temă