Razvan Simion, chinuit de Lidia Buble, in somn! Saracul prezentator, ce ii face!

Publicat: 09 Apr. 2019, 16:27 Vedete

Lidia Buble si Razvan Simion formeaza un cuplu minunat. Cei doi sunt impreuna de cativa ani si se iubesc la nebunie. Dar se si joaca, ca doi copii.

Razvan Simion, chinuit de Lidia Buble, in somn! Cantareata a marturisit ca prezentatorul tv adoarme inaintea ei de multe ori. Lidia Buble sta noaptea pe telefon, pana aproape de zori. Si, cum Razvan Simion doarme langa ea, uneori il mai chinuie in joaca.

Cantareata Lidia Buble a marturisit ca il filmeaza pe Razvan Simion in somn. Aceasta ii baga degetele in nas si il mai fardeaza. Cei doi se inteleg de minune, chiar daca artista e copilaroasa si mereu cu chef de joaca.

Razvan Simion, chinuit de Lidia Buble

  • „Eu stau până adorm pe telefon, îl filmez când doarme, îi bag degetul în nas, îl machiez… Nu se prea întâmplă să fiu fără telefon și fără Instagram. Se mai întâmplă să-mi gătească, din când în când, îmi gătește de 2-3 ori pe săptămână, îmi spune povești uneori, povești pe care le inventează pe loc. Eu sunt un copil puțin mai mare, recunosc.
  • Mie chiar îmi plac poveștile, îmi spune că într-una sunt prințesă, în alta sunt vrăjitoare. Îmi place foarte mult cum citește el… Eu îi mai gătesc din când în când, se și minunează când îi gătesc eu”, a dezvăluit Lidia Buble, conform libertatea.ro.

Certuri intre Lidia Buble si Razvan Simion

Artista a marturisit ca motivele de cearta din cuplu sunt minore. Cei doi nu au niciodata dispute serioase si aprinse.

  • „Se întâmplă, ca în orice cuplu, ca eu şi Răzvan să mai avem şi perioade tensionate. La noi, de obicei, se întâmplă în preajma lansării unei noi piese, pentru că eu sunt foarte stresată atunci, îmi doresc ca totul să fie foarte bine organizat şi pus la punct. Sunt un pachet de nervi şi atunci Răzvan are suficientă răbdare încât să mă suporte, alteori se mai satură şi el şi mai sunt mici chestii, dar nu le putem numi certuri mari”, a spus ea. Cum a slabit Lidia Buble 10 kg. Vedeta a marturisit secretul ei

Cum a inceput relatia Lidia Buble-Razvan Simion

  • „El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd următoarea zi.
  • Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el. Şi da, eu am fost prima care a spus „Te iubesc”. El s-a uitat la mine şi a spus: „Tu eşti sigură de treaba asta? Vezi că sunt două cuvinte mari”, a marturisit Lidia Buble, conform okmagazine.ro. Lidia Buble si Razvan Simion s-au CASATORIT? Acestia au facut nunta in mare secret
Publicat: 09 Apr. 2019, 16:27 Vedete
Pe aceeași temă