Cum ar putea arata iPhone 11! Macheta noului model care a aparut pe internet si a aprins imaginatia fanilor! VIDEO

Publicat: 22 Jan. 2019, 16:02 News 3

Internautii au facut publice o serie de imagini si machete despre cum ar putea arata noul iPhone si toata lumea s-a indragostit pe loc de el.

Cum ar putea arata iPhone 11! Macheta noului model care a aparut pe internet. Din cate se pare iPhone 11 urmeaza sa fie lansat anul acesta si sa aiba nici mai mult nici mai putin de 3 camere.

Surse din companie au oferit bloggerilor specializati pe tehnologie un model care se pare ca va fi cel final al noului iPhone ce va fi lansat anul acesta. Ca de fiecare data fanii Apple incearca sa afle cat mai devreme ce le pregateste compania si cum vor arata noile modele.

Se pare ca iPhone 11 care va fi lansat anul acesta va avea in premiera 3 camere pe spate iar fotografiile vor fi cu totul diferite fata de tot ceea ce ai vazut pana acum la un telefon. Apple va lansa noul model de iPhone in Septembrie dar pana atunci fanii doar isi pot imagina cum vor arata noile telefone.

Din cate se pare insa acest model va avea pe spate in partea dreapta sus un patrat proeminent in care se vor gasi cele 3 camere ale telefonuluisi blitul. Va fi primul model de iPhone care va avea 3 camere, dar nu si primul smart-phone, primul telefon care are 3 camere foto a fost Huawei Mate 20 Pro.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Jan. 2019, 16:02 News 3
Pe aceeași temă