Gemenii lipiti care au fost separati prin operatie iar acum traiesc perfect normal! Cum aratau inainte si cat de mult s-a schimbat viata lor dupa operatie VIDEO

Publicat: 22 ian. 2019, 14:30 Autor: D. C. Life

S-au nascut cu o problema extrem de rara, dar medicii au reusit sa ii separe si sa le reconstruiasca trupurile pentru a avea vieti normale.

Gemenii lipiti care au fost separati prin operatie iar acum traiesc perfect normal. Cei doi copii din India au fost supusi unei interventii chirurgicale extrem de dificile iar acum traiesc fara probleme vieti separate.

Prince si Love sunt cei doi frati gemeni din India care s-au nascut lipiti in zona toracelui si care au reusit sa uimeasca pe toata lumea cu recuperarea lor dupa ce au suferit o interventie chirurgicala pentru a fi separati.

Cei doi imparteau acelasi ficat, aceeasi vezica urinara si aveau un singur stomac si o singura serie de intestine. Acum, la un an de cand cei doi au fost separati arata ca doi baietei normali si nimeni nu-si da seama de problema pe care au avut-o inca de la nastere.

Acum cei doi pot merge fara sa fie sprijiniti si pot face lucruri pe care inainte din cauza faptului ca erau lipiti nici nu-si imaginau ca le pot face vreodata.

Evaluarea lor a durat mai bine de o luna iar operatia mai bine de 12 ore, dar la final totul a fost un succes. „Nu lasam pe nimeni sa-mi vada copiii. Mai bine de un an faceam tot posibilul sa evit sa fie expusi in public. Chiar si cand ieseam cu ei afara ii acopeream astfel incat sa li se vada doar fata. Nici macar parintilor nostrii nu le-am spus ce vrem sa facem si ca ii vom opera pe baieti.” a declarat mama care se temea de reactia oamenilor din jur.

Gemenii lipiti care au fost separati prin operatie iar acum traiesc perfect normal.

„De multe ori voiau sa se miste in directii opuse si sa faca lucruri diferite. Ajungeau sa se impiga foarte tare, sa se bata si chiar sa se muste unul pe altul. Pe masura ce cresteau devenea din ce in ce mai greu sa ii imbracam, sa le dam sa manance sau orice alta activitate zilnica era o adevarata corvoada.” a povestit mama despre chinurile prin care a trecut alaturi de cei doi baieti ai sai.

In prezent dupa un an de la interventie cei doi gemeni au fost monitorizati atent de mai multe echipe medicale iar starea lor este perfect normala. Amandoi incep sa aiba vieti diferite si personalitati la fel de diferite, se joaca impreuna si alearga, lucruri pe care parintii lor nici nu visau vreodata ca cei doi le vor putea face.

Publicat: 22 ian. 2019, 14:30 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×