Surprize la „Bravo, ai stil!” O noua vedeta se alatura juratilor

Publicat: 22 ian. 2019, 13:27 Autor: Simona News 3

Asa cum ne-a obisnuit, emisiunea aduce invitati surpriza in fiecare saptamana de la plecarea Iuliei Albu.

Daca pana acum am putut sa-i vedem pe artistul Pepe, Cristina Ich si Anda Adam, de data asta a venit randul altei artiste sa-si faca prezenta in show-ul „Bravo, ai stil!”

Este vorba de indragita cantareata, Lidia Buble, care va fi prezenta pe parcusul celor patru zile de competitie. Astfel, alaturi de Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu aceasta va juriza fetele care se lupta pentru marele premiu.

Este pentru prima data cand Lidia Buble este pusa intr-o asemenea ipostaza si este foarte emotionata, mai ales c a declarat ca este o mare fana a acestei emisiuni: „Voi incerca sa fiu draguta cu toate fetele!”, le-a transmis Lidia Buble concurentelor, potrivit Libertatea. ro.

Surprize la „Bravo, ai stil!”

Surprize la Bravo, ai stil!

Insa asta nu este singura schimbare din cadrul emisiunii. Pentru ca Mirela a fost eliminata in Gala precedenta, o noua candidata li se va aaltura celorlalte concurente.

Insa de departe, cel mai apreciat membru surpriza a fost Cristina Ich, iar fanii show-ului vor ca aceasta sa ocupe un loc permanent.

Cristina Ich este fotomodel si vlogger de succes. Bruneta sexy este supranumita Angelina Jolie de Romania, datorita asemanarii izbitoare cu celebra actrita de la Hollywood.

Publicat: 22 ian. 2019, 13:27 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă