Unde s-ar fi îmbolnăvit Gabi Luncă de Covid-19! Estera, fiica ei: ”Ea e cea de la care ar fi plecat boala”

Publicat: 06 Apr. 2021, 11:52 Vedete

Gabi Luncă s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în noaptea de 2 spre 3 aprilie 2021. Cântăreața se afla internată în spital, după ce se infectase cu noul coronavirus.

În urmă cu o zi, apropiații artistei Gabi Luncă au organizat un priveghi, în lipsa sicriului, în centrul Romexpo din Capitală, acolo unde oamenii sunt invitați să îi aducă un ultim omagiu. Estera Onoriu, una dintre fiicele cântăreței, a mărturisit că există posibilitatea ca artista să fi luat virusul de la menajera lor.

“Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a știut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are”, a declarat Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, arată Cancan.

Cauza morții lui Gabi Luncă

Potrivit Playtech, medicii Spitalului Județean Ilfov au transmis faptul că artista Gabi Luncă, din cauza infecției cu noul coronavirus, a dezvoltat disfuncție multiplă de organ: “Pacienta de 82 ani, internată pe 13.03 în spitalul nostru și admisă în STI în 1.04 cu pneumonie SARS-CoV-2 formă severă, afectare pulmonară 90-100%, cu evoluție trenantă și necesar de ventilație mecanică inițial noninvazivă, ulterior, intubată pentru ARDS pulmonar.

Ulterior, a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 2.04 ora 20,50. S-au respectat toate protocolalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asosiate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei”.

Gabi Luncă va fi înmormântată lângă soțul ei, acordeonistul Ion Onoriu

Gabi Luncă va fi înmormântată normal, după ce ultimul test pentru coronavirus căruia i-a fost făcut a ieșit negativ. La ceremonia funerară vor fi aduși porumbei albi și un covor roșu. De asemenea, la locul de veci va avea loc și un mic eveniment muzical religios. Înainte de toate aceste detalii, se așteaptă deshumarea soțului ei, Ion Onoriu, care va fi reînhumat alături de Gabi Luncă. În cursul zilei de marți, Gabi Luncă va fi înmormântată, arată Cancan.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 06 Apr. 2021, 11:52 Vedete
Pe aceeași temă