Gabi Luncă a fost omagiată într-un complex din București: ”Îmi înmormântez ambii părinți. Va avea porumbei și covor roșu”

Publicat: 06 Apr. 2021, 10:57 Vedete

Cântăreața Gabi Luncă a fost omagiată în complexul Romexpo din București. Artista s-a stins din viață la spital, la vârsta de 83 de ani, în noaptea de 2 spre 3 aprilie. Aceasta era ingrijită de medici, după ce se infectase cu noul coronavirus.

În doar o săptămână, scena românească a pierdut trei nume mari: Gabi Luncă, Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu. Inițial, s-a spus că artista Gabi Luncă ar fi murit din cauza noului coronavirus, însă familia a cerut un nou test care, ulterior, a ieșit negativ, după decesul acesteia. Persoanele apropiate i-au organizat artistei un priveghi în lipsa sicriului, în incinta Romexpo. Acolo s-a amenajat o sală specială, o scenă și mai multe scaune pentru persoanele care vor să aducă un omagiu, arată Cancan.

„Am decis să oficiem o slujbă fără trupul neîsuflețit al mamei și memoria ei să fie cinstită cum trebuie. La înmormântare se va oficia slujba cu trupul neînsuflețit al mamei. Ne supunem legilor. Noi nu am cerut demers pentru a o retesta. Nu am cerut autopsie. Am văzut-o ultima dată pe apel video înainte sa fie intubată. Ea a plecat într-un loc frumos alături de tatăl nostru. Acolo e și primul ei copil, prima ei fetiță, care a decedat, o parte din familie este acolo”, a declarat Estera Onoriu, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

„I-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Îmi înmormântez ambii părinți. Va avea porumbei și covor roșu”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru click.ro.

Gabi Luncă a fost omagiată într-un complex din București

Gabi Luncă va fi înmormântată lângă soțul ei, acordeonistul Ion Onoriu

Gabi Luncă va fi înmormântată normal, după ce ultimul test pentru coronavirus căruia i-a fost făcut a ieșit negativ. La ceremonia funerară vor fi aduși porumbei albi și un covor roșu. De asemenea, la locul de veci va avea loc și un mic eveniment muzical religios. Înainte de toate aceste detalii, se așteaptă deshumarea soțului ei, Ion Onoriu, care va fi reînhumat alături de Gabi Luncă. În cursul zilei de marți, Gabi Luncă va fi înmormântată, arată Cancan.

Sursă foto: arhivă Ciao, Cancan

Publicat: 06 Apr. 2021, 10:57 Vedete
Pe aceeași temă