Un video a socat pe toata lumea! O mama ii da bebelusului ei vin

Publicat: 05 nov. 2018, 17:19 Autor: Simona Life

Cel putin 700.000 de oameni au vazut clipul video infiorator pe Facebook, in care multi au blamat comportamentul dezgustator al femeii.

Un clip video tulburator in care o mama ii da bebelusului sa bea vin dintr-o sticla a creat revolta printre internauti, cerand ca aceasta sa fie inchisa.

Pozele infatiseaza o femeie imbracata intr-o rochie roz, stand pe un scaun in timp ce ii da copilului sa dea dintr-o sticla de vin, iar acesta foarte ascultator bea cu sete, fara ca acesta sa poata protesta.

Dupa aceea mama zambeste, dupa care indeparteaza sticla de langa copil, acesta neavand mai mult de 3 ani. La sfarsitul clipului video ce tine 6 secunde, copilul arata destul de ametit.

Mai mult de 700.000 de oameni au vazut clipul ofensator pe Facebook, fiid postat mai intai pe Snapchat, alaturi de un emoji furios.

Oamenii de pe retelele de socializare au fost revoltati si i-au adus acuzatii dure femeii, numind-o in toate felurile.

Un video a socat pe toata lumea! O mama ii da bebelusului ei vin

O mama ii da bebelusului ei vin

Un video a socat pe toata lumea! O mama ii da bebelusului ei vin

„Abuz impotriva copilului, nu exista un alt termen pentru ce ai facut. Sper sa te gaseasca si sa ia copilul de langa tine, pentru a fi undeva in siguranta” a scris unul dintre internauti.

Altii l-au blamat si pe cel care a filmat aceasta scena, pentru faptul ca nu a intervenit si a ales sa filmeze, vazand ca ceea ce se intampla nu este in regula.

„De ce ai stat acolo si ai filmat, permitand sa i se dea alcool unui bebelus? Imi provoci scarba!” a spus un altul.

„Este de-a dreptul dezgustator acest comportament, dar ceea ce ma ingrozeste si mai tare este faptul ca ai stat si te-ai uitat” a fost un alt comentariu adus celui care care a filmat.

Publicat: 05 nov. 2018, 17:19 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă