Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal: „Se stia despre Dinca”. Ce spune despre Alexandra cel care ii furniza telefoane criminalului

Publicat: 27 Aug. 2019, 10:24 Ciao.ro

Ancheta crimelor de la Caracal care au șocat întreaga țară se complică. Un martor-cheie a declarat pentu Antena 3, că DIICOT Craiova îl monitoriza pe Gheorghe Dincă cu două săptamani înaintea răpirii Alexandrei.

Martor rupe tacerea in cazul Caracal. Bărbatul este cel care îi furniza telefoane lui Gheorghe Dincă şi a fost audiat de procurori în legătură cu relaţiile pe care le avea cu suspectul.

Martor rupe tacerea in cazul Caracal

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal

Cu două săptămâni înainte ca Alexandra Măceșanu să fie răpită, martorul a fost chemat la DIICOT Craiova și i s-a arătat o planșă cu 6-8 fotografii, printre care și fotografia lui Dincă. Acesta a mărturisit că obișnuia să introducă cartela sa în telefoanele clienților săi pentru a le demonstra că telefoanele funcționează.

„Am fost chemat la DIICOT cu două săptămâni până să apară la știri. Mi s-au arătat niște fotografii și să-i recunosc. Nu îmi aminteam pe nimeni. Dar realizând acum, cu pozele pe care mi s-au arătat atunci, mi-am dat seama că și el era în fotografiile de la DIICOT. Ei aveau fotografia lui Dincă înainte de dispariția Alexandrei”, a declarat martorul la Antena 3.

Publicat: 27 Aug. 2019, 10:24 Ciao.ro
Pe aceeași temă