Un italian de 19 ani, „prea tânăr să moară”, a fost ucis de coronavirus!

Publicat: 30 Mar. 2020, 14:17 Arhiva
Un italian de 19 ani, „prea tânăr să moară”, a fost ucis de coronavirus!

Un italian de 19 ani, „prea tânăr să moară”, a fost ucis de coronavirus! Tânărul lucra ca și bucătar în Londra și a fost ucis de infecția cu coronavirus, deși doctorul care l-a consultat i-a spus că e tânăr și că nu are de ce să își facă griji.

Luca Di Nicola a plecat din Nereto, Italia, la Londra pentru a lucra ca bucătar. Acolo, el a fost infectat cu coronavirus și a ajuns la spital North Middlesex cu diagnosticul pneumonie.

Familia lui Luca spune acum că băiatul era foarte sănătos şi nu arătase niciodata semne de boală, scrie Daily Mail.

„Cu o săptămână înainte a început să tuşească şi să aibă febra, iar cumnata mea Clarissa şi partenerul său Vicenzo au avut şi ei simptome. Doctorul de la Londra i-a dat nepotului meu nişte paracetamol. Starea s-a agravat pe 23 martie. Acelaşi doctor l-a vizitat acasă şi i-a spus că este tânăr, puternic şi că nu trebuie să-şi facă griji, ca este o gripă foarte puternică”, a povestit o mătușa băiatului.

Deși era foarte tânăr și sănătos, starea lui Luca s-a deteriorat rapid, iar mama sa a sunat la ambulață. Medicii au reușit să îl resusciteze, însă, plămânii tânărului nu au mai făcut față, erau deja plini cu sânge și cu lichid.

Luca a fost dus de urgență la London’s North Middlesex Hospital, unde a fost intubat, dar starea lui s-a deteriorat, tănărul murind  mai târziu, pe patul de spital.

 

Publicat: 30 Mar. 2020, 14:17 Arhiva
Pe aceeași temă