Un expert în biostatică face mărturisiri șocante: ”Vreți să aflați numărul real al bolnavilor de COVID-19? Înmulțiți cifrele oficiale cu 10”

Publicat: 20 Apr. 2020, 15:16 News

Din ce în ce mai mulți specialiști prezintă populației teorii asupra Covid-19. Un expert în biostatică face mărturisiri șocante despre virusul din China!

La momentul actual sunt peste 2.4 milioane de persoane infectate cu noul coronavirus. Însă, Elizabeth Halloran, biostatistician la Fred Hutchinson Cancer Research Center și la University of Washington, susține că în lume sunt de zece ori mai multe persoane infectate cu noul Covid-19.

”Vreți să aflați numărul real al bolnavilor de COVID? Înmulțiți cu 10! Rezultatul ar fi mai aproape de adevăr decât cifrele oficiale”, spune femeia potrivit Libertatea.

Cât despre persoanele care sunt asimptomatice în fața coronavirusului, cifrele arată că 78% dintre persoanele infectate nu simt efectele bolii. Sunt contagioase, pot trimite virusul mai departe, astfel oamenii trebuie să fie foarte atenți cu igiena!

”Toate aceste persoane care nu prezintă nici un simptom, deși au boala, sunt sursa răspândirii virusului. Cât de multe persoane sunt infectate cu adevărat, la nivel mondial, rămâne un mister”, a mai spus ea.

 

Publicat: 20 Apr. 2020, 15:16 News
Pe aceeași temă