Un barbat din Iasi, diagnosticat cu virusul West Nile, a murit

Publicat: 22 Aug. 2018, 18:10 Life

Bărbatul de 67 de ani, din Probota, fusese internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, la Terapie Intensivă, în urmă cu o săptămână.

Un bărbat din judeţul Iaşi a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu, după ce a fost diagnosticat cu virusul West Nile. Medicii ieşeni spun că bărbatul, care suferea şi de alte boli, a fost internat cu simptome specifice meningitei, ulterior fiind confirmat virusul West Nile, transmis prin înţepătura de ţânţar.

Medicii spitalului ieşean afirmă că starea pacientului s-a agravat la puţin timp după internare, el fiind adus iniţial la unitatea medicală cu simptome specifice meningitei. În cele din urmă, s-a confirmat existenţa virusului West Nile. Bărbatul a decedat în spital, medicii susţinând că pacientul suferea şi de alte boli.

Un alt bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Paşcani, este internat tot la spitalul din Iaşi, în stare gravă, fiind de asemenea diagnosticat cu virusul West Nile.

La Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi au fost confirmate, în această săptămână, alte trei cazuri de pacienţi cu virusul West Nile. Cei trei pacienţI, cu vârste de peste 50 de ani, nu prezintă complicaţii grave, starea lor fiind stabilă.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Aug. 2018, 18:10 Life
Pe aceeași temă