Un barbat a murit strivit de masina. Acesta s-a aruncat de pe o stanca inalta de 30 de metri

Publicat: 12 mai 2019, 16:00 Autor: Simona Life

Moarte ingrozitoare pentru un barbat, care a fost strivit de duba cu care s-a aruncat de pe stanca.

Un barbat a murit strivit de masina. Duba in care acesta se afla a cazut de pe o stanca inalta de 30 de metri, direct pe un drum populat.

Serviciile de urgenta l-au gasit pe barbat in viata in jurul orei 06:30. Aproape jumatate din duba a fost strivita din cauza impactului puternic.

Un barbat a murit strivit de masina

Un barbat a murit strivit de masina

Barbatul, al carui nume n-a fost facut public, a murit la fata locului la scurt timp dupa ce l-au gasit autoritatile. Rudele apropiate au fost informate iar o investigatie este in desfasurare.

Un purtator de cuvant al politiei din Sussex a spus: „La putin timp dupa 06:30, politia a fost sunata pentru a se raporta ca o duba argintie marca Vauxhall a cazut de pe stanca la est de Brighton Marina, aproape de scoala Roedean.

Serviciile de urgenta au sosit la fata locului, insa, din nefericire, soferul a murit imediat dupa. Rudele sale au fost informate. O parte din Undercliff va ramane inchisa pana duminica in timp ce duba a fost preluata iar investigatiile au fost incepute” a spus acesta, potrivit Mirror.

Politistii investigheaza modalitatea in care s-a produs incidentul si apeleaza la soferii care au camere de inregistrare la bordul masinilor ca sa gaseasca un indiciu.

Publicat: 12 mai 2019, 16:00 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă