Un artist dă de pământ cu Maria Constantin, Jeni Nicolau și Ramona, fata nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani: ”Nu au ce căuta în muzică”

Publicat: 18 iun. 2021, 10:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Un cântăreț cunoscut în industria muzicală a aruncat o ”bombă” printre artiste celebre! Ce spune despre Maria Constantin, Jeni Nicolau, Ramona, fata nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dar și despre Margherita de la Clejani.

Marius Baldovin, artist cunoscut în lumea muzicii populare, dă de pământ cu mai multe cântărețe! Fără nicio părere de rău, acesta a spus în cadrul emisiunii ”Matinali și populari”, de la Etno TV, care sunt persoanele care, după părerea sa, nu ar trebui să facă parte din lumea muzicii populare.

Cântărețul de muzică populară a spus, în primul rând, că Maria Constantin nu ar avea ce să caute în acest domeniu, dar și Jeni Nicolau: ”Maria Constantin nu are ce căuta în folclorul românesc. Pentru că intonația, calitățile vocale, respirația nu le are. Pur și simplu, nu are calitățile vocale pe care ar fi trebuit să le aibă pentru folclor”. De asemenea, el a continuat și a vorbit și despre fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani: ”Nu au ce căuta în muzică, cânta fals toate trei. Cântă jalnic și foarte prost toate trei, nu au nicio treabă cu muzica, acum că ai bani devii cântăreț? Jeni Nicolau este actriță, nu e cântăreață, despre ce vorbim? Iar Maria Constantin… Eu nu știu cine a băgat-o în seamă, probabil și banii vorbesc aici….. Ai banii, faci de toate, e clar că aici vorbim de bani, nu si de aspectele legate de muzică”.

Jeni Nicolau i-a oferit replică lui Marius Baldovin

Pe de altă parte, o apreciază foarte mult pe Margherita de la Clejani: ”Margherita este o persoană cu suflet de aur, o cunosc personal. Acum câțiva ani i-am facut o cerere de dragoste. Am o relație frumoasă cu Margherita și în momentul de față”, scrie Cancan.

După aceste declarații personale, Jeni Nicolau i-a și dat replică: ”Da, așa este, nu am voce, are dreptate, dar eu nu sunt cântăreață, sunt actriță, eu asta fac probabil, a greșit persoana, probabil Marius nu știe ce spune, eu știu să încânt lumea cu parodiile mele, nu sunt cântăreță”.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 18 iun. 2021, 10:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă