Un cântăreț de muzică populară a recunoscut că este bisexual! ”Iubita mă acceptă…”

Publicat: 26 Jun. 2020, 12:09 Vedete

Interpretul de muzică populară Marius Baldovin susține că s-a împăcat cu fosta iubită, care ar fi acceptat că este bisexual.

Mare ți-e grădina, Doamne! Cântărețul de muzică populară Marius Baldovin a ajuns în atenția publică, recent, după ce a declarat că a încercat să se sinucidă. Motivul fiind acela că a fost părăsit de … iubit!

După despărțirea de el, am suferit enorm si sufăr in continuare, e greu să pierzi pe cineva drag ție din cauza unor părinți care îi bagă în cap să nu mai stea cu persoana iubită.

Avem un an și patru luni împreună, am fost certuri frecvente, mai mereu din cauza mamei lui, care nu mă suportă, am avut deseori scandaluri cu ea, i-am explicat situația în care trăim și i-am spus că nu cu mama lui o să stea mereu, ci cu mine!

Tatăl lui mă acceptă, e un om cu suflet mare, a înțeles situația dintre noi… Îmi doream o casă cu el, să ne construim o viață, să facem ceva pe plan social. Sincer, chiar îmi doream ceva frumos cu el, dar se pare ca firea lui este una slabă„, a declarat cântărețul pentru wowbiz.ro.

A recunoscut că este bisexual

Telenovelă merge mai departe și află, tot de la el, că după acest episod și-a găsit refugiul în brațele unei femei! Mai exact, fosta lui parteneră, care ar fi acceptat ideea că el este bisexual.

M-am împăcat cu Cristina Canelă după trei ani în care noi nu am mai vorbit. Noi am fost doi ani împreună, dar ne-am despărțit pentru că am prins-o în pat cu regretatul Costin Mărculescu.

Acum, timpul a trecut, și parcă amândoi am dat totul uitării. În plus, am ajuns să consider că am luat o decizie bună după despărțirea dramatică pe care am avut-o cu fostul iubit. Sper să fie totul bine între noi, știe orientarea mea, o acceptă…

În fine, nu se știe, poate o să ne căsătorim, ea își dorește doi copii cu mine, și eu îmi doresc acest lucru. Să nu spui niciodată…niciodată”, a declarat Baldovin pentru aceeași sursă.

Publicat: 26 Jun. 2020, 12:09 Vedete
Pe aceeași temă