Ultima ora: Tudor Chirila a batut un barbat. De ce a facut acest gest

Publicat: 27 Mar. 2019, 13:45 Vedete

Tudor Chirila se afla in mijlocul unui scandal de proportii, dupa ce a batut un barbat.

Juratul de la „Vocea Romaniei” si liderul miscarii #rezist pare sa fi fost implicat intr-un incident, in urma caruia s-a ales cu o plangere la politie.

Incidentul s-ar fi petrecut in aceasta dimineata, cand Tudor Chirila ar fi agresat un barbat. Potrivit Antena 3, vedeta s-ar fi alea cu o plangere la politie de pe urma acestui act de violenta.

„Un bărbat s-a certat pe motive politice cu Tudor Chirilă și discuțiile au degenerat iar acest tânăr spune că a fost agresat de artist”, a spus Antena 3, potrivit capital.ro.

Imediat dupa incident, Chirila a plecat de acolo, astfel ca politistii n-au avut ocazia sa-i adreseze nicio intrebare. Cel cu care a avut altercatia sustine ca il cunoaste de mult timp.

Ultima ora: Tudor Chirila a batut un barbat

Ultima ora: Tudor Chirila a batut un barbat

„Deocamdată s-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Nu a fost depusă încă o plângere oficială.

Tudor Chirilă le-a răspuns colegilor mei și avem permisiunea să-l cităm cu următoarele explicații în legătură cu incidentul pentru care Poliția a fost chemată în cursul dimineții. Am fost provocat, spune Tudor Chirilă, în timp ce stăteam la cafea.

Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit”, au spus reprezentantii Antenei 3.

Publicat: 27 Mar. 2019, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă