Emisiunea Simonei Gherghe a primit amenda record de 25.000 de lei. De vina au fost referintele sexuale explicite

Publicat: 27 Mar. 2019, 10:17 News 3

CNA s-a sesizat in urma referintelor sexuale explicite din cadrul emisiunii "Acess Direct", prezentata de Simona Gherghe.

Emisiunea difuzata de Antena 1 intre orele 17:00-19:00 a primit o amenda record de la CNA, pentru ca au fost folosite cuvitne cu conotatie sexuala explicita.

In cadrul sedintel de la CNA s-a discutat intens despre gravitatea problemei si despre cat de mare sa fie amenda, iar Radu Herjeu, membru CNA, a povestit cum s-a derulat aceasta intalnire:

Emisiunea Simonei Gherghe a primit amenda record

Emisiunea Simonei Gherghe a primit amenda record

„Socant! Mama, iubire cu fiul ei?”, “Fiica abuzata de tata cu cagula in fata mamei?”, “Dani Mocanu si-a batut iubita-copila in public?”, “Faceau sex. Si tocmai de aceea au schimbat cearceafurile, ea fiind pe ciclu”…

“Am fost obligata cu jucarii sexuale”, “Am inteles ca domnu este obsedat sexual si ca va abuza cu diferite jucarii”, “Ea si cu Florin si cu baiatul ei au facut sex in grup”, “A pus-o pe mama de fata sa stea, ca i-a zis ca daca vrea sa aiba relatie buna cu ea, ca sa ma culc cu el”..

Presupun ca stiti in ce emisiune se spun astfel de povesti cu lux de amanunte intre orele 17-19. Am propus o noua amenda de 25.000 de lei! A trecut cu 10 voturi!” s-a spus la CNA, potrivit evz.ro.

Toate acest fraze/cuvinte au fost spuse in cadrul editiilor din 6, 13 si 25 februarie 2019, pentru care au primit multe reclamatii, potrivit Realitatea.

Publicat: 27 Mar. 2019, 10:17 News 3
Pe aceeași temă