Marius Popa a murit! Fostul sot al creatoarei de moda Natalia Vasiliev s-a spanzurat

Publicat: 27 Mar. 2019, 10:34 News 3
Marius Popa a murit! Fostul sot al creatoarei de moda Natalia Vasiliev s-a spanzurat

Doliu in showbiz-ul romanesc, dupa ce Marius Popa si-a luat viata in cel mai dur mod posibil.

Cunoscutul milionar a recurs la acest gest extrem in decursul serii trecute, iar vestea i-a socat si intristat pe toti cei din jur, fiind socati la auzul acestei vesti.

O ancheta este in desfasurare, air pana acum se stie ca Marius Popa s-ar fi spanzurat de una dintre balustradele unei scari interioare ale imobilului unde locuia, potrivit Cancan.

Marius Popa a murit!

Marius Popa a murit

Marius Popa era fostul sot al creatoarei de modă Natalia Vasiliev. Acesta si-a luat viata intr-o casa din comuna Carcea, judetul Dolj. Pana acum anchetatorii nu au gasit niciun bilet de adio la fata locului, astfel ca apropiatii nu stiu de ce barbatul a hotarat sa-si incheie socotelile cu viata astfel.

Vestea mortii sale a intristat si socat toti prietenii si membrii familiei. Se pare ca acesta avea mari probleme financiare dupa divortul de Natalia Vasiliev, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele sinuciderii sale.

„In acesta seară, polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Cârcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa.

La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul”, au declarat reprezentantii IPJ Dolj, potrivit lupamea.ro.

Publicat: 27 Mar. 2019, 10:34 News 3
Pe aceeași temă