Ultima oră! Autopsia Cristinei Țopescu nu poate determina cauza morții! Motivul este șocant

Publicat: 13 Jan. 2020, 13:05 News

Corpul neînsuflețit al prezentatoarei a fost dus la IML pentru a i se realiza autopsia. Surse medicale susțin însă că procedura este aproape imposibilă din cauza gradului prea mare de putrefacție.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în propria locuinţă, duminică seară. În urma cercetărilor efectuate, cauza morţii sale nu a putut fi stabilită din cauză că trupul ei se află în stare avansată de putrefacţie, potrivit surselor din anchetă.

În urma morţii regretatei jurnaliste Cristina Ţopescu, Institutul de Medicină Legală a realizat raportul preliminar, însă cauzei morţii sale nu a putut fi stabilită cu exactitate, conform Antena 3. Astfel, chiar dacă autopsia a fost făcută, moartea realizatoarei TV rămâne deocamdată un mister.

Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu, potrivit sursei menţionate.

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, duminică seară, în locuinţa sa. Jurnalista era înconjurată de două dintre animalele sale de companie, descoperite şi ele fără suflare.

Nu se exclude ipoteza sinuciderii

Cristina Țopescu i-a trimis un mesaj unui prieten de-ai ei, cu două ore înainte de moarte. Jurnalista susține că a luat somnifere puternice.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta” – mesaj trimis pe 28 decembrie, ora 22.01.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic:

”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Publicat: 13 Jan. 2020, 13:05 News
Pe aceeași temă