Răsturnare de situaţie în cazul Cristinei Țopescu. Ce au găsit anchetatorii lângă trupul jurnalistei

Publicat: 04 Feb. 2020, 10:19 News
Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în data de 12 ianuarie iar acum apar noi informații legate de ultimele clipe trăite de îndrăgita vedetă tv.

Potrivit ultimelor date, lângă trupul neînsuflețit al Cristinei Ţopescu a fost găsit un laptop. Informația a fost dezvăluită de Andreea Berecleanu, o bună prietenă a Cristinei.

Aceasta a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că orice făcea Cristina Țopescu din punct de vedere profesional era incredibil și că îndrăgita jurnalistă simțea mereu nevoia să fie la curent cu ce făceau oamenii în care avea încredere.  

„Asta era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său. Inclusiv cu el se verifica foarte mult. Domnul Topescu era  ferm și nu o menaja deloc profesional, spunându-i exact ce gândește. Când a murit, laptopul a fost găsit lângă ea. Lucra tot timpul. Ea nu se plictisea, se documenta pentru emisiuni, era într-o forfotă continuă”, a declarat Berecleanu pentru revista Elle.

Cristina Ţopescu a vrut să fie incinerată

„În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viaţa de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să ştii, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ. Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a şi spus unde îşi doreşte să împrăştii cenuşa: în mare şi într-un loc unde să fie cai. Şi asta o să fac, o să găsesc un loc aşa cum şi-l dorea. O altă parte din cenuşă o să rămână însă la mama ei şi o alta în cavoul familiei Ţopescu de la cimitirul Bellu”, a mai spus Andreea Berecleanu.

Publicat: 04 Feb. 2020, 10:19 News
Pe aceeași temă