Informaţii tulburătoare despre moartea Cristinei Ţopescu. De ce nu pot închide autoritățile dosarul

Publicat: 24 Feb. 2020, 09:00 News
Informaţii tulburătoare despre moartea Cristinei Ţopescu. De ce nu pot închide autoritățile dosarul

La aproape două luni de la moartea Cristinei Țopescu ies la iveală detalii incredibile, iar multe întrebări legate de această tragedie nu şi-au găsit răspunsul. Dosarul morții jurnalistei rămâne deschis, în continuare.

Trupul Cristinei Țopescu a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție, iar din acest motiv nu a putut fi efectuată expertiza medico-legală. Cu toate acestea, legiștii consideră că ar fi necesară o verificare toxicologică, dat fiind faptul că la primele verificări au fost găsite urme de medicamente în organismul jurnalistei.

De mai bine de 30 de zile, aceste analize își așteaptă rezultatele, motiv pentru care dosarul morții jurnalistei nu poate fi închis de autorități, potrivit România TV.

Cristina Ţopescu nu a murit singură

Cristina Ţopescu a murit vegheată de o căţeluşă pe care o adoptase după ce a fost împușcată, după cum a dezvăluit Florin Petruţ, unul din amicii apropiaţi ai Cristinei, pentru wowbiz.ro. Florin a reacţionat după o postare a Sandei Nicola.

„Discuția despre dacă a căutat-o sau nu cineva în ultimele săptămâni este pur și simplu o tâmpenie. Dacă un om pe care tu îl știai în putere nu îți răspunde la telefon de Revelion, te gândești că e mort sau mai degrabă că e undeva cu gălăgie și nu aude telefonul? Zău că nu are sens să alunecăm pe panta asta. Cristina a fost iubită. PUNCT. De ce trăia singură, asta nu e treaba niciunuia dintre noi. OK?”, a scris prezentatoarea de televiziune, şi ea o amică de-a Cristinei.

„A murit vegheată de Șiba, cățelușa cu 11 alice în ea, pe care Cristina a salvat-o. Șiba și-a dat ultima suflare lângă Cristina. Era un om foarte sensibil, blând. Uneori, vorbeam până în zori. Nu era singură ea ca om, nu din cauza ei. Era singurătatea unui om care nu are o familie și e absolut normal. Era un om iubit, nu aveai cum să nu o placi! Nu a mai răspuns la mesaje din 26 decembrie. Mulți ne-am gândit că are o perioadă în care vrea să fie singură, că e afectată de ceea ce se întâmplă cu animalele în aceste zile. Ultimul mesaj i l-am dat de revelion și nu am primit niciun răspuns”, a explicat Florin.

Publicat: 24 Feb. 2020, 09:00 News
Pe aceeași temă