Mama Cristinei Ţopescu, decizie neaşteptată! Ce se întâmplă cu lucrurile regretatei jurnaliste

Publicat: 29 Jan. 2020, 09:37 News

A trecut aproape o lună de când jurnalista Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă. Deși unii cunoscuți o credeau plecată în vacanță, Cristina Țopescu a murit neștiută de nimeni, înainte de Anul Nou.

Apropiaţii fostei jurnaliste sunt încă în stare de şoc. Rodica Ţopescu, mama Cristinei este îndurerată de pierderea fiicei sale cu care avea o relaţie foarte bună, chiar dacă nu vorbeau tot timpul.

Rodica Ţopescu, deciei neaşteptată

Se poate vedea cu uşurinţă durerea care a marcat chipul Rodicăi Ţopescu după moartea regretatei jurnaliste. După ce lucrurile s-au mai liniştit, femeia a luat o decizie la care nimeni nu se aştepta, în legătură cu bunurile Cristinei Ţopescu. Aceasta a hotărât să împartă hainele şi bijuteriile prietenelor pe care fosta jurnalistă le-a avut.

Andreea Berecleanu se numără şi ea printre cele care au sprijinit-o pe Cristina Ţopescu, aşa că a primit de la mama acesteia bijuteria preferată a fostei jurnaliste. Restul hainelor şi lucrurilor le-a dat apropiaţilor, care nu au posibilităţi financiare.

Cristina Ţopescu nu a murit singură

Cristina Ţopescu a murit vegheată de o căţeluşă pe care o adoptase după ce a fost împușcată, după cum a dezvăluit Florin Petruţ, unul din amicii apropiaţi ai Cristinei, pentru wowbiz.ro. Florin a reacţionat după o postare a Sandei Nicola.

„A murit vegheată de Șiba, cățelușa cu 11 alice în ea, pe care Cristina a salvat-o. Șiba și-a dat ultima suflare lângă Cristina. Era un om foarte sensibil, blând. Uneori, vorbeam până în zori. Nu era singură ea ca om, nu din cauza ei. Era singurătatea unui om care nu are o familie și e absolut normal. Era un om iubit, nu aveai cum să nu o placi! Nu a mai răspuns la mesaje din 26 decembrie. Mulți ne-am gândit că are o perioadă în care vrea să fie singură, că e afectată de ceea ce se întâmplă cu animalele în aceste zile. Ultimul mesaj i l-am dat de revelion și nu am primit niciun răspuns”, a explicat Florin Petruţ.

Publicat: 29 Jan. 2020, 09:37 News
Pe aceeași temă