Turisti morti pe capete intr-una din cele mai cautate destinatii de vacanta. Ce se intampla acolo

Publicat: 19 Jun. 2019, 15:00 Ciao.ro
Turisti morti pe capete intr-una din cele mai cautate destinatii de vacanta. Ce se intampla acolo

Republica Dominicana se afla sub un nor negru de cand mai multi turisti au inceput sa moara subit.

Turisti morti pe capete. Saptamana trecuta, un barbat din New Jersey a murit intr-un hotel din Republica Dominicana, devenind al noualea turist american din ultimele 13 luni care moare acolo.

Ultimul deces este al unui barbat, Joseph Allen, in varsta de 55 de ani, care a fost gasit mort pe 13 iunie in camera sa din Hotelul Terra Linda, localizat in orasul de coasta Sosua.

Turisti morti pe capete

Turisti morti pe capete

Potrivit CNN, barbatul a suferit un stop cardiac si nu sunt semne de violenta. Nimeni nu stie cum s-a intamplat asta iar familia este stupefiata. Acesta se afla in vacanta cu prietenii si a stat cazat in acelasi loc ca in alti ani.

Prietenii acestuia au relatat ca barbatul a mentionat ca nu se simte bine cu o zi inainte de a fi gasit mort. Dimineata trebuia sa se intalneasca cu ei, insa fiindca acesta nu si-a facut aparitia, prietenii sai s-au ingrijorat si au chemat personalul hotelului, care l-au gasit fara suflare.

Iar cu trei zile inaintea acestui deces, a avut loc un altul, pe 10 iunie, cand Leyla Cox, in varsta de 53 de ani, a murit in camera sa din Excellence Resorts, in Punta Cana. Cauza mortii a fost un infarct care i-a fost fatal.

Oficialii din Republica Dominicana sustin ca toate decesele survenite in ultimul timp sunt evenimente izolate si se tem ca turistii vor veni in numar mic, astfel ca ii asigura ca totul este in regula si sunt in siguranta.

Publicat: 19 Jun. 2019, 15:00 Ciao.ro
Pe aceeași temă