Trupul Zinei Dumitrescu, dus la INML! Imagini VIDEO de la azilul de batrani

Publicat: 28 Mar. 2019, 17:01 News 3

Fostul model si creatoarea de moda a Romaniei, Zina Dumitrescu, a murit pe 28 martie 2019. Mama Modei avea 82 de ani si ducea dorul fiului sau.

Trupul Zinei Dumitrescu a fost transportat de ambulanta SMURD catre INML, cel mai probabil. Ambulanta a fost sunata la cateva minute dupa ce angajatii azilului de lux unde Mama Modei era cazata au descoperit ca aceasta a murit.

Detalii noi ies la iveala despre cum a murit Zina Dumitrescu. Conform libertatea.ro, Mama Modei ar fi murit in somn. Zina Dumitrescu a luat masa de pranz in incinta azilului din Ghermanesti. Aici locuia de mai bine de 8 ani, parasita de fiul sau.

Trupul Zinei Dumitrescu, dus la INML

Mama Modei a luat masa de pranz, cum obisnuia in fiecare zi, apoi s-a retras in camera ei. Urma sa se odihneasca la pranz. Din pacate, s-a aflat cum a murit: Zina Dumitrescu a murit in camera ei, in somn.

Vestea este socanta pentru toata lumea, cu toate ca la inceputul anului a avut probleme de sanatate. Ultimii ani din viata i-a trait intr-un azi luxos din Ghermanesti. Era ingrijita bine de toata lumea, mai ales de patron care o rasfata cum putea.

Zina Dumitrescu, slabita in ultimele luni

O vecina a marturisit, in exclusivitate pentru Ciao.ro, ca Zina Dumitrescu era slabita. In ultimele luni, era lipsita de apetit si nu se mai simtea bine deloc.

”Fiul ei a venit acum 2-3 luni, nu stiu cand a zis. Era slaba, s-a imbolnavit. Nu mai stia nimeni nimic de ea. Ne spuneau fetele de aici, nu o vedeam. Nu se simtea bine, nu mai manca, era topita, saraca de ea! Stiam de saptamanile trecute, imi spuneau fetele astea ca se simte rau. Nu stiau daca va mai apuca Pastele. Vai de mine”, a marturisit o vecina din apropierea azilului.

Cum a murit Zina Dumitrescu pe 28 martie 2019

Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, și-a câștigat în timp renumele de „Mama Modei Românești, a fost internată, în 2012, de fiul ei, Cătălin, într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureștiului. Apropiații mamei Zina susțineau că aceasta ar suferi de Alzheimer.

Cum a murit Zina Dumitrescu – Catalin Botezatu, devastat

„Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a spus Cătălin Botezatu citat de spynews.ro.

Zina Dumitrescu si-a dorit sa moara

Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali.

Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, pentru Click!, Ioan Casian.

Publicat: 28 Mar. 2019, 17:01 News 3
Pe aceeași temă