Topul celor mai dezinhibate vedete care s-au masat cu loțiuni de plajă. Una mai apertisantă decât alta, dovada o fac 100 de imagini provocatoare!

Publicat: 23 May. 2021, 22:15 Vedete

Ce poate fi mai senzual, în viziunea bărbaților, decât două femei sexy, în timp ce se ung reciproc cu cremă de plajă?! Paparazzi CIAO.RO au fost pe fază și au surprins cele mai fierbinți astfel de ipostaze, pentru ca, la final, toată lumea care parcurge acest TOP 30 să-și poată declara preferata, fără să țină cont de ”subiectivismul” nostru.

Din acest clasament nu putea lipsi dezinhibata Roxana Vancea, care de-a lungul timpului a lăsat să se înțeleagă că-i plac femeile la fel de mult ca bărbații, iar zvonurile au fost alimentate și cu aceste imagini din galeria foto. Într-o sesiune de plajă, ea s-a lăsat pe mâna unei alte ”bunăciuni”, care a uns-o cu ulei de protecție în timp ce stătea în poziții provocatoare.

Ceva mai îndrăzneață, Andreea Bănică a făcut show total pe plajă, cu dansatoarele ei, după ce și-au scos sutienele și au început să se ungă reciproc cu cremă!

N-ar trebui să ne mai mire multe lucruri când o aducem în discuție pe Daniela Crudu și, iată, totuși ceva ne uimește. Și-anume că într-o zi de psicină, în timpul unei sesiuni de bronz, bruneta și-a făcut curaj și a rugat chiar un angajat de-al locului să o dea cu cremă. Evident că nu a primit niciun refuz…

Roxana Ionescu – nu degeaba și-a primit supranumele de ”Mama Natură”. Și-a masat sânii imenși cu ulei de plajă, fără să-i pese că este admirată, cum altfel decât de toată plaja!

Publicat: 23 May. 2021, 22:15 Vedete
Pe aceeași temă