Floarea showbizului românesc este în genunchi! Top 30 sexy-vedete surprinse la plajă în poziții interzise minorilor

Publicat: 03 Jul. 2021, 22:39 Vedete

CIAO.RO vă prezintă un top de senzație, cu vedete trase prin inel, care au pozat pe plajele încinse ale litoralului nostru în cele mai sexy poziții.

Loredana Chivu face ce face și bifează vacanțe de lux pe bandă rulantă. Cel mai bine se simte atunci când ajunge la plajă și face show total în fața aparatului foto, îmbrăcată în costume de baie minuscule, pe care și le etalează în poziții super provocatoare.

Anna Lesko joacă deja în ”liga profesionistă” atunci când vorbim de pozat sexy la plajă. La 42 de ani arată cum nu se poate mai bine, iar bustul proeminent și corpul bronzat stârnește reacții aprinse de la bărbați. Mai ales atunci când ”plusează” și stă în genunchi, ușor aplecată …

”HOT mamacita” Emily Burghelea a renunțat de tot la inhibiții, pe plajă, și a oferit imagini pe care cu greu le poți uita, total nerecomandate minorilor!

Brigitte Sfăt și-a făcut de asemenea loc în acest top, mai ales că investiția în posteriorul ei tunat a fost apreciată de toată suflarea masculină de pe plajă.

Publicat: 03 Jul. 2021, 22:39 Vedete
Pe aceeași temă