V-am prins cu rața-n gură, fetelor! Topul vedetelor care înfulecă shaorma și covrigi pe sub volan! Pe ce loc se află Oana ”dolofana” Roman și surorile Bambi

Publicat: 28 mart. 2020, 22:55 Autor: Maria Apostol Vedete

Divele noastre prețioase au și ele momente de slăbiciune și pică în ”păcat”. Mai ales când e vorba de mâncare! Paparazzii CIAO le-a surprins în timp ce înfulecă fast food pe sub volan, crezând că nu le vede nimeni.

”Ce vremuri!”, ar spune multe dintre vedetele care se vor regăsi în topul nostru, acum când stau în izolare și privesc cu jind la pozele în care apar mâncând pe fugă, prin mașini, din cauza lipsei de timp.

Chiar dacă nu le onorează ipostazele, cu siguranță se vor amuza și ele când se vor vedea în postură de ”haplea”.

Putem spune că surorile Bambi sunt campioane la ”mâncat viteză”, după ce le-am surprins înfulecând într-o parcare, direct din casolete, în timp ce se ascundeau de parcă erau prinse în flagrant cu cine știe ce substanțe interzise. Când colo, se rușinaseră că înfulecau niște orez amețit!

Mai departe: ce face Anna Lesko când nu emană sex appeal prin toți porii? Mănâncă shaorma pe sub volan… cu mare poftă!

E vizibil că nici Oana Lis nu da înapoi când vine vorba de mâncare. Așa s-a întâmplat și când a ”atacat-o” o pizza în timp ce conducea. A oprit frumos și i-a venit de hac… pe nerăsuflate!

Contrar așteptărilor pe care le-ar avea unii răutăcioși de la ea, Oana Roman nu este chiar ”campioană” la acest capitol. Pe ea am surprins-o în mașină în timp ce răsfăța doar cu un sandviș.

 

Publicat: 28 mart. 2020, 22:55 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă