Nici în filmele cu bulină nu vezi așa ceva! Topul vedetelor cuminți care au făcut show-uri erotice la mare! Pe ce loc se află Xonia, Adela Popescu și Andreea Bălan

Publicat: 21 iun. 2020, 18:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul! Se potrivește de minune această expresie în cazul vedetelor pe care le veți regăsi în acest top extrem de fierbinte. Am selecționat 30 de celebrități ”cuminți”, însă cu sexualitate debordantă, care au făcut show-uri erotice la mare atunci când credeau că nimeni nu le vede. 

Deși sunt mereu în lumina reflectoarelor, vedetele încearcă să nu arate publicului mai mult decât trebuie. Însă oameni sunt, iar celebritățile care onorează acest top fierbinte, atunci când se află în vacanță, oricât ar fi ele de ”cuminți”, își abandonează inhibițiile și dau frâu liber pasiunii.

Așa se nasc flagranturile pasionale, cu poze absolut năucitoare, la care oricine se uită apoi, să nu ne ascundem după vișini. Mai ales când vorbim de cupluri pe care în mod normal nu le-ai vedea în public  decât ținându-se de mână.

Vedetele ”cuminți” au făcut show la mare

Adică vă imaginați că Adela Popescu cu Radu Vâlcan și Cătăin Măruță cu Andra ar putea fi protagoniștii unor astfel de scene erotice la malul mării? Ei bine, da, și încă cum!

Ce-i drept se întâmpla în prima etapă a relației, atunci când hormonii cereau ”acțiuni rapide”, iar protagoniști se lăsau duși de val și se sărutau pătimaș în timp ce își ofereau atingeri erotice, fără să țină cont că ar putea fi văzuți.

Astfel de imagini fierbinți veți găsi în galeria foto, acolo unde 30 de vedete, împreună cu perechile lor, au trăit momente pătimașe la malul mării.

Andra pozează rar în costum de baie

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și întotdeauna a avut un corp de invidiat, chiar și după ce a născut! Cu toate astea, artista se ferește să se dezbrace în costum de baie, iar astfel de poze cu ea au ajuns o raritate.

În urmă cu 13 ani, prin anul 2007, paparazzii Cancan a surprins-o pe Andra Măruță în prezența lui Cătălin Măruță, chiar la începuturile relației lor. Cei doi se aflau într-o escapadă la malul mării, acolo unde s-au simțit incredibil de bine împreună! Andra Măruță a fost surprinsă într-un costum de baie colorat din două piese. Mai mult decât atât, și atunci avea un corp de invidiat, fiind slabă, înaltă, dar cu forme frumoase!

 

 

 

 

Publicat: 21 iun. 2020, 18:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă